Halterofilul Robert Katona, campion național la tineret

Orașul Onești din Județul Bacău a găzduit în perioada 19-23 octombrie, finala Campionatului Național de Tineret, iar miercuri, 21 octombrie, competiția a programat categoria 56 de kg, unde sportivul legitimat la secția de haltere a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Robert Katona a câștigat trei medalii de aur și titlul de campion național.

robert katona haltereDin 11 sportivi participanți la această categorie, Katona a luat locul I la stilul smuls, cu 92 de kg, locul I la stilul aruncat, cu 107 kg și locul I per total, cu 199 kg.

„A fost un concurs foarte bun făcut de Robi, care a confirmat forma bună în care se află și a luat trei medalii de aur”, a declarat antrenorul sportivului, Ciprian Teodorescu.

Sportivul clujean este în ultimul an de juniorat, însă anul acesta a devenit campion național atât la tineret, cât și la seniori (Campionatul Național de seniori desfășurat la Arad în luna septembrie), a câștigat Cupa României de seniori la Haltere, desfășurată la București în perioada 20-24 aprilie și Cupa României la Tineret U23 în data de 14 mai.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.