Baschetbalistele lui „U” Cluj, victorie în primul meci din „Grupa Roşie” a Ligii Naţionale, 80-74 cu CSU Olimpia Braşov!

Echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj s-a impus în primul meci din faza a doua a sezonului competiţional, în Grupa Roşie, scor 80-74 (15-21 / 18- 23 / 26-12 / 21-18), cu CSTBv Olimpia CSU Brasov, într-o partidă disputată sâmbătă, 22 decembrie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

După o dominaţie categorică a braşovencelor în primele două sferturi, câştigate cu 15-21, respectiv 18-23, elevele pregătite de Carmin Popa au ieşit mult mai determinate şi motivate de la vestiare şi au pus stăpânire de joc, reuşind să întoarcă soarta acestuia şi să preia conducerea pe tabelă.

Cu o Rishonda Janell Napier în formă de zile mari, autoare a 21 de puncte, Universitatea a reuşit o repriză de vis, cea mai bună evoluţie din actuala stagiune a Ligii Naţionale şi a încheiat anul cu un succes.

Cea mai bună marcatoare a Universităţii Cluj a fost Rishonda Janell Napier, cu 21 de puncte, urmată de Irină Părău (13 pct), Paula Cenean (13), Nicolette Orban (12), Arlesia Norrell Morse (11), Aleksandra Begenisic (7) şi Marina Sfîrlea (3).

De la CSU Olimpia Braşov, cele mai bune marcatoare au fost Biljana Pesovic şi Carla Donette Bartee, ambele cu câte 22 puncte, Flavia Ferenczi (12 pct), Alina Podar (11), Amira Al Ash Hab (4) şi Romina Filip (3).

Următorul joc oficial pentru „U” Cluj în Grupa Roşie va avea loc sâmbătă, 5 ianuarie, pe teren propriu, împotriva campioanei ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.