Baschetbalistele „universitare”, pregătite de ediția a V-a a Memorialului „Nicolae Martin”! Clubul clujean va fi sprijinit de o mare companie aeriană

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a început pregătirea pentru sezonul 2016-2017 cu două jocuri amicale închise publicului, în deplasare, pe terenul formației ACS BC Sirius Târgu Mure, iar în zilele de 1 și 2 septembrie va susține alte două meciuri de pregătire, pe teren propriu, cu CS Politehnica Național Iași, de asemenea publicul neavând acces nici la aceste amicale.

u cluj baschet feminin-w800-h600

Elevele pregățite de Dragan Petricevic vor participa în perioada 8-10 septembrie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, la ediția a V-a a Turneului Memorial „Nicolae Martin”, cu participarea multiplei campioane europene Primigi Vicenza, o reeditare a meciului istoric din 1986, când Universitatea Cluj a câștigat atunci în fața a 5000 de spectatori prezenți în sala sporturilor din Cluj.

Primigi Vicenza și-a schimbat numele în ASDIL Vicenza, iar la turneul „Nicolae Martin” vor mai participa și formațiile BC Montana din Bulgaria și Alvinvent DVTK Miskolc din Ungaria.

Lotul echipei universitare care va aborda noul sezon competițional este format din:

Janae Sharpe
Taneisha Harisson
Adrianne Ross
Shanece McKinney
Chelsea Davis
Andra Simina Mandache
Gabriela Irimia
Bianca Ioana Voica
Teodora Neagu
Marina Sfârlea
Irina Gavrilă
Mihaela Maxim
Irina Mihaela Parau.

Blue Air se alătură celor 50 de sponsori ai echipei de baschet feminin Universitatea Cluj

Directorul executiv al clubului, Liviu Alexa, a anunțat că gruparea clujeană va beneficia de suportul companiei aeriene Blue Air, care devine transportatorul aerian oficial al echipei de baschet feminin a Universității Cluj.

Formația clujeană este cea mai titrată echipă de baschet feminin din România, având cele mai multe titluri de campioană, iar Blue Air și-a propus să susțina revirimentul acestei echipe cu un istoric deosebit de important alăturându-se celor 50 de sponsori: o implicare locala din partea unui brand romanesc, ce își dorește să contribuie la acest proiect de comunitate.

Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air:

„Inca dinaintea inceperii operarii din Cluj-Napoca ne-am aratat angajamentul fata de clujeni prin anuntarea a 6 rute si deschiderea bazei operationale. Sustinem Romania si comunitatile locale, de aceea ne implicam constant in proiecte care dezvolta frumos si solid viata noastra. Ne alaturam cu entuziasm proiectului „U” si speram ca aeronavele Blue Air sa duca echipa de baschet feminin catre cele mai mari victorii din campionatele nationale si international”, a susținut Constantinescu pentru ziardecluj.ro.

Liviu Alexa, director executiv al echipei de baschet feminin al Universitatii Cluj:

„Blue Air a fost asteptat cu mult interes sa „aterizeze” la Cluj, nivelul de interes al clujenilor pentru acest operator romanesc a fost deosebit de mare. E o companie cu potential si cu spirit romanesc solid. Sustinerea „U” Cluj de catre Blue Air e un gest extraordinar care intareste acest spirit romanesc. Nu stiu alte linii aeriene ce spirit au, dar noi vom calatori romaneste cu Blue Air spre a atinge performante cat mai inalte”, a declarat Alexa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.