Băsescu, mândru de Emil Boc, nemulțumit de Vâlcov: „L-am luat și pe Boc de pe plajă, de la Mamaia, și l-am trimis la Cluj”

​​Fostul președinte Traian Băsescu a susținut marți că este mândru de tinerii pe care i-a promovat ca primari, între care și edilul Clujului, Emil Boc, de care este mândru, însă nu a avut aceeași părere de Darius Vâlcov, fostul primar al Slatinei, pe care acesta îl consideră un rebut.

„Nu i-am ghicit foarte bine pe toți. Să știți că Vâlcov era la Tineret (Organizația de tineret a PDL – n.r.) când a devenit primar de Slatina. Era la Tineret și de la Tineret am trimis să candideze trei oameni – pe Falcă, pe primarul de la Brașov, pe Scripcaru, pe George, și pe Vâlcov la Slatina. Am spus: e timpul vostru! L-am mai luat și pe Boc de pe plajă, de la Mamaia, și l-am trimis la Cluj. Din patru, cu trei am reușit, unul a fost rebut. Rebut moral, că altfel nu a fost un primar slab. Dar moral, a fost un rateu”, a afirmat Băsescu, citat de Mediafax.

Despre activitatea curentă a lui Vâlcov, fostul preşedinte a afirmat că acesta „duce economia într-o direcţie greşită”, a declarat Traian Băsescu .

Întrebat dacă este mândru de Emil Boc, Băsescu a răspuns: „Sunt foarte mândru de Boc, de Scripcaru. Duceţi-vă la Braşov să vedeţi ce spun oamenii despre Scripcaru. Şi Falcă la Arad a fost un primar reușit”.

Darius Vâlcov, fost primar PD al municipiului Slatina, este în prezent consilierul premierului Viorica Dăncilă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.