Bavcevic: „Cred că CSM Oradea este favorită”

„U” Mobitelco va întâlni marţi, 18 decembrie, de la ora 18:15, liderul la zi al sezonului regulat, CSM Oradea, într-o partidă ce contează pentru etapa a XIV-a a Ligii Naţionale de baschet masculin.

conferinta de presa U Mobitelco 17 dec 2012
foto: u-mobitelco.ro

„Întâlnim o echipă care joacă foarte bine împreună, au multe recuperări, fizic stau bine, joacă bine faza de tranziţie şi, de aceea, după multe etape jucate acasă, cred că CSM Oradea este favorită. Nu este pentru nimeni un secret din faptul că avem probleme sub panou. Nu va juca Todorovic, va juca Hallik in acest meci”, a declarat Niksa Bavcevic, la conferinţa de presă dinainte de partida cu CSM Oradea.

„Va fi un meci foarte dificil pentru noi, jucăm cu cea mai bună echipă de până acum din campionat. Nu va fi uşor pentru noi să revenim după înfrângerea cu SCM Craiova, dar trebuie să fim concentraţi şi să dăm sută la sută din potenţialul nostru. Au jucători care evoluează de mult timp împreună, au acelaşi antrenor, este o echipă bună. Este un meci greu, cum am mai spus, dar totul ţine de concentrare, de execuţie. Trebuie să facem exact ceea ce ne cere antrenorul şi sunt sigur că jocul nostru se va îmbunătăţi şi vom putea ajunge între primele echipe din campionat”, a declarat jucătorul Hristo Nikolov.

„După cum s-a văzut la ultimul meci, pentru noi a fost una dintre cele mai grele înfrângeri din ultimii, cred, 10 ani. Problema noastră nu este faptul că am pierdut, ci pur şi simplu maniera în care am tratat acest meci este o problemă. Asta am discutat şi cu băieţii după meci, am încercat să le explicăm că suntem un club care înţelegem anumite lucruri, putem pierde şi să strângem mâna adversarului, ştim să ne respectăm adversarii, dar nu înţelegem cum putem într-un singur sfert să nu facem un fault, având ca şi temă dată de antrenor acest lucru… Indisciplina tactică un pic ne-a creat probleme şi sper să fie un episod uitat, dar asta nu vom putea vedea decât la ora meciului. Cred că în acest campionat, dacă ne uităm la primele 10 – 12 locuri, nu mai sunt echipe slabe ceea ce este un mare plus pentru campionatul nostru şi foarte mulţi jucători străini care au jucat în diferite campionate au rămas foarte surprinşi de valoarea campionatului”, a precizat Mircea Cristescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.