Şedinţa AGA nu s-a ţinut. Mărginean anunţă că negociează vânzarea clubului la Bucureşti

ioan margineanSituaţia grea prin care trece clubul Universitatea Cluj este departe de a se încheia. Adunarea Generală a Acţionarilor, programtă astăzi, nu s-a ţinut din cauza absenţei acţionarului majoritar, Ioan Mărginean, care a transmis printr-un comunicat de presă că nu se poate prezenta la club pentru că se află la Bucureşti, negociind vânzarea clubului.

„Având în vedere faptul că singura soluţie în momentul de faţă pentru asigurarea continuării activităţii clubului rămâne atragerea unui nou acţionar capabil din punct de vedere financiar şi dornic de implicare, înţeleg să-mi canalizez eforturile în acest sens. Apariţia unor evenimente neprevăzute a fost de natură a îngreuna şi chiar împiedica finalizarea tratativelor ce se aflau în derulare”, se precizează în comunicatul trimis de Mărginean.

„Precizez că efectuez în momentul de faţă toate demersurile în sensul cooptării unui nou investitor, motiv pentru care mă aflu în Bucureşti, deoarece există o totală indiferenţă şi lipsă de interes a oamenilor de afaceri din judeţul Cluj şi chiar din Transilvania, faţă de menţinerea în viaţă a Universităţii Cluj – simbolul fotbalului ardelean”

„U” Cluj, pe urmele Rapidului

„În cazul în care acest lucru nu se va realiza însă până la sfârşitul anului, vom fi obligaţi să solicităm deschiderea procedurii generale a insolvenţei şi reorganizarea judiciară”
, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.