Best Buy Award 2015: Praktiker România este retailerul cu cele mai bune produse de grădinărit

Potrivit sondajului Best Buy Award 2015, Praktiker România oferă clienților săi cea mai bună ofertă de calitate preț, în categoria produselor de grădinărit. Studiul, realizat de organizația elvețiană ICERTIAS, a analizat evaluarea clienților români a pieței locale de retail, din punctul de vedere al calității raportate la preț.
praktiker
 Ca parte a studiului Best Buy Award, respondenții au fost întrebați ce anume reprezintă pentru ei cel mai bun raport calitate-preț. Aceștia au declarat că, potrivit experienței personale pe piața românească, cea mai bună valoare la prețul plătit reprezintă aspectul care contează cel mai mult în această privință.
Totodată, participanților li s-a cerut să răspundă la următoarea întrebare: „Specificați lanțul de magazine (sau un loc de vânzare) pentru achiziționarea de plante ornamentale și echipamente pentru amenajarea pamantului (răsaduri, sol, ornamente de grădină etc.), care, în România, oferă cel mai bun raport calitate-preț”. Majoritatea persoanelor chestionate a răspuns: „Praktiker”.
Studiului Best Buy Award a fost construit pe baza unor întrebări deschise.  Astfel, respondenții au putut preciza în mod liber numele oricărui producător sau furnizor care, potrivit experienței lor personale, întrunește criteriile analizate.
„Acest rezultat confirmă din nou că Praktiker îmbunătățește stilul de viață al clientului oferind soluții inovatoare și la un preț pe care și-l pot permite, pentru casă și grădină. Suntem mândri de primirea acestei recunoașteri. Aceasta înseamnă că eforturile noastre de a veni în întâmpinarea nevoilor și așteptărilor clienților dau roade. Este și o mare responsabilitate pentru noi, aceea de a menține aceleași standarde ridicate cu privire la produsele și serviciile pe care le oferim„, a declarat Michael Krahn, Country  Manager  Praktiker România.
 
Cercetarea Best Buy Award Construction a fost realizată în România de către organizația elvețiană ICERTIAS – International Certification Association. Organizația măsoară nivelul de experiență și satisfacție al cetățenilor cu privire la raportul calitate-preț al produselor și serviciilor regăsite pe piață.

Este important de subliniat că cercetarea Best Buy Award nu măsoară valoarea de marcă sau cota de piață. Experiența, opinia, satisfacția și percepția consumatorilor sunt utilizate exclusiv pentru calibrarea raportului calitate-preț pentru bunurile și serviciile de pe piață, pe baza experienței personale.
În România, Praktiker s-a impus ca lider al pieţei de DIY, fiind cel mai cunoscut brand în rândul consumatorilor români, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 28 magazine în 24 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de gradinarit si materiale de amenajari; produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.