Biblioteca Județeană „Octavian Goga” organizează sâmbătă Nocturna Bibliotecilor

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” invită publicul iubitor de lectură sâmbătă, 26 septembrie 2020, de la orele 18.00 la 22.00, la NOCTURNA BIBLIOTECILOR 2020 – REZISTĂM INFODEMIEI.

Anul acesta, cea de-a XI-a ediție a „nopții albe” a bibliotecilor, inițiată de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), este dedicată unei tematici foarte actuale, și anume excesul informațional.

În contextul actualei pandemii, bibliotecile din întreaga țară, precum și din Republica Moldova, își vor întâmpina utilizatorii cu o gamă diversă de programe și activități subînscrise temei acestei ediții.

Toți cei interesați sunt așteptați la sediul central al bibliotecii, Calea Dorobanţilor nr. 104 cu informații despre cum pot face față invaziei de știri propagate prin Internet, unde sunt expuși unui volum fără precedent de informații false, trunchiate, mistificări și adevărate scenarii conspirative, dar și cu un program de relaxare pentru toate vârstele.

Dintre acestea pot fi amintite: teatru pentru copii susţinut de artiştii Teatrului de Păpuşi „Puck”, microrecital de muzică clasică și modernă susținut de „Cantabile Quartet”, atelier de creativitate, lectură publică, expoziții de carte.Pe tot parcursul serii, Biblioteca Județeană oferă înscrieri gratuite doritorilor.

Toate activitățile se desfășoară respectând măsurile de sănătate publică în vigoare.Programul complet este disponibil pe www.bjc.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.