Noutăţile din domeniul tehnologiei, prezentate la ExpoTech, în Iulius Mall!

Pasionații de inovație sau cei care vor să afle care sunt ultimele apariții în materie de tehnologii sunt aşteptaţi, în acest final de săptămână, la Iulius Mall Cluj. De vineri până duminică inclusiv, aici are loc ExpoTech, eveniment care se află sub egida TechFest – primul festival din Transilvania dedicat tehnologiei.

ExpoTech reunește și anul acesta reprezentanți ai inovației în tehnologie din cele mai diverse domenii. Specialiști sau simpli curioși au prilejul de a descoperi de la cele mai noi tendințe în automatizarea locuinței și transformarea ei într-un cămin inteligent, electrice și electronice inovative, oglinzi și jucării inteligente, imprimante 3D, cele mai performante calculatoare de pe piață sau cele mai vechi, până la modele fascinante de hoverboard, motociclete electrice, solowheel și dispozitive Virtual Reality. Cei interesați pot testa inovațiile propuse de ExpoTech, expozanții oferind informații privind modul de utilizare și beneficiile aduse.

Accesul este gratuit, iar organizatorii au pregătit și o tombolă specială, unde participanţii pot câştiga o dronă. Înscrierea la tombolă se realizează prin completarea formularului de pe site-ul TechFest: http://cluj.techfest.ro/festival-events/expotech/.

Festivalul dedicat tehnologiei se desfășoară la Cluj-Napoca până pe 5 noiembrie 2017. TechFest înseamnă conferințe, workshopuri, forum de IT, hackathon, expoziție tech și alte evenimente dedicate comunității și publicului larg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.