Filarmonica de stat „Transilvania” pune în scenă un spectacol pe Cluj Arena

După două săptămâni în care vremea le-a cam dat planurile peste cap, Filarmonica de Stat „Transilvania” îndrăznește o seară de vineri mai însorită. De data asta, „joacă” pe Cluj Arena, vineri, 3 iulie 2020, începând cu ora 18.00, pe ritmuri de inspirație folclorică.

Spectacolul „O altfel de gură de Rai” este o adaptare a conceptului „O gură de Rai” al Corului Filarmonicii de Stat „Transilvania”, căruia i se alătură acum și Orchestra Filarmonicii, sub bagheta lui Gabriel Bebeșelea.

Așadar, în prima parte a concertului, prin minunatele voci ale Corului Filarmonicii de Stat „Transilvania”, dirijat de maestrul Cornel Groza, va răsuna muzica de inspirație tradițională românească, maghiară sau săsească, iar în partea a doua, în acordurile Orchestrei, publicul va putea asculta un minunat program, incluzând lucrări de inspirație folclorică.

Intrarea este liberă, dar e condiționată de rezervarea în prealabil a unui bilet prin platforma Entertix, la linkul din eveniment.

Locurile sunt limitate la maxim 500.
Biletele cu valoare 0, printate individual, după rezervare, sau în format electronic, se vor prezenta la intrarea în eveniment.

Toți cei interesați sunt rugați să respecte toate condițiile impuse de starea de alertă și să poarte masca de protecție.

De asemenea, aceștia trebuie să vină mai devreme cu 45 minute, pentru efectuarea triajului epidemiologic, pe baza temperaturii, și pentru distribuirea pe locuri.

Program: Corul şi Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania”
Gabriel Bebeşelea dirijor
Cornel Groza dirijorul corului

Lucrări corale din creaţia compozitorilor Tudor Jarda, Constantin Rîpă, Adrian Pop, Augustin Bena
Béla Bartók
Dansurile româneşti
Dan Variu
MikroDivertisment
Constantin Silvestri
Veloce din Trei piese pentru orchestră de coarde
Sigismund Toduţă
Largo din Concertul nr. 1 pentru orchestră de coarde
Paul Constantinescu
Rondo din Concert pentru coarde
Sabin Păutza
Jocuri II

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.