Big Pro Fast Food te întâmpină cu cele mai mici prețuri din centrul Clujului! Shaorma la presă, preferata clienților!

Mii de clujeni tranzitează zilnic Piața Muzeului în drumul lor spre locul de muncă, școală sau facultate, dar puțini cunosc povestea din spatele fast food-ului Big Pro de la numărul 6.

big pro fast food cluj-w800-h600

Deschis în anul 2012 ca o afacere de familie și poziționat în plin centrul orașului, Big Pro Fast Food a devenit rapid unul dintre cele mai apreciate și frecventate localuri de tip fast food din zona centrală, în special de către tinerii care obișnuiesc să colinde cluburile și puburile din zonă, un atuu fiind prețurile foarte mici practicate și preparatele de calitate cu care își întâmpină clienții în fiecare zi.

Având un meniu format din preparate pentru toate gusturile, de la șnițel de pui (chiflă/lipie), hamburger de pui (chiflă), shaorma (lipie/chiflă), caș pane (lipie/chiflă), cheeseburger de pui, hot dog sau șnițel cu caș (chiflă/lipie), plus preparatele la caserolă, cum ar fi: shaorma, șnițel de pui sau șnițel cu caș. La toate astea se adaugă o gamă variată de băuturi răcoritoare.

Vedeta zilei: Shaorma la presă, extrem de apreciată de clienți

„Produsul nostru forte este shaorma și, fără falsă modestie, vă pot spune că nu e zi în care să nu fie apreciată în mod expres de clienți ocazionali sau turiști, unii chiar din București, care aveau ca termen de comparație shaormerii mult mai consacrate”, a declarat Radu Prodan, managerul Big Pro Fast Food.

shaorma la presa big pro fast food cluj

„Dacă tot presăm în grill chifla, felia sau bagheta, ne-am gândit de ce să nu presăm și shaorma! După o împachetare atentă a ingredientelor în lipie, aceasta se pune la presă și se obține astfel o shaorma caldă și crocantă, iar din cauza formei aplatizate obținute în presă este mult mai ușor de consumat, neexistând riscul de a vă păta cu sosuri, lucru care a fost foarte apreciat de cei care au încercat-o. A fost o idee care ne-a venit într-o iarnă pentru că ne-am dorit să servim shaorma caldă, însă a prins foarte bine și în sezonul mai puțin rece”, ne-a dezvăluit Radu un mic „secret” din bucătăria internă de la Big Pro Fast Food.

Rețetele de sosuri nu conțin chimicale

Clienții au la dospoziție o gamă bogată de sosuri care nu conțin chimicale: maioneză clasică, usturoi, ardei iute, ciuperci și usturoi, sos tzatziky, sos de roșii dulce/picant.

Big Pro Fast Food își alege cu grijă furnizorii cu care lucrează, punând foarte mare preț pe calitatea produselor oferite, lipiile și legumele sunt proaspete, iar aprovizionarea se face zilnic.

Vă recomandăm să urmăriți pagina oficială de Facebook Big Pro Fast Food pentru că vor fi anunțate noi preparate și oferte în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.