Biletele la meciul „U” Cluj – Gaz Metan Mediaș se vând de mâine! Fanii își pot cumpăra bilete simbolice pentru a sprijini financiar clubul!

Clubul Universitatea Cluj pune în vânzare biletele pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș începând de vineri, iar odată cu acest meci, conducerea clubului a hotărât să pună la dispoziția suporterilor care vor să sprijine financiar echipa bilete de solidaritate în valoare de 5 lei, cu locuri la inelul inferior al tribunei a II-a, iar tichetele vor putea fi ridicate de la case de către elevii clujeni, gratuit, pe baza carnetului vizat la zi și, bineînțeles, în limita locurilor disponibile.

suporteri U Cluj

Preţurile pentru meciul cu Gaz Metan de duminică, 3 mai, ora 18:30, sunt cele obișnuite:

Peluza I (inel superior) – 10 lei
Tribuna a II-a – 20 de lei
Tribuna I – 30 de lei
Tribuna a II-a (inel inferior, bilete de solidaritate) – 5 de lei
Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei
Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei
Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei

Tichetele se vor vinde vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 12:00 – 20:00, în timp ce duminică, în ziua partidei, casele se vor deschide la ora 10:00, iar vânzarea va continua până la ora de start, 18:30.

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie, şi doar în limita locurilor disponibile din sectoarele anterior menţionate.

Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.