Bișnițarii din Cluj, mereu la datorie! Cât valorează un bilet pe „piața neagră” la meciurile din Fed Cup

Specula cu bilete la cel mai important eveniment sportiv al lunii februarie în Cluj-Napoca, meciul de Fed Cup dintre România și Cehia, nu avea cum să lipsească. Clujenii care nu au apucat să își cumpere bilet, dar vor să le vadă pe Halep și colegele sale în lupta cu Kvitova et Co. vor trebui să scoată bani frumoși din buzunar pentru asta.

bilete fed cup cluj 2016

Biletele la meciul de tenis dintre România și Cehia s-au vândut în totalitate încă de la finele anului trecut, chiar dacă prețurile nu au fost printre cele mai accesibile. Astfel, cei care voiau să participe la meciurile de sâmbătă și duminică trebuiau să scoată între 100 și 180 de lei din buzunar.

Vineri, cu o zi înainte de debutul competiției din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe un cunoscut site de anunțuri online, un utilizator oferea două bilete, valabile doar duminica, pentru suma de 300 de euro, în timp ce altul cerea 400 de euro pentru două tichete de acces, valabile în ambele zile.

Mai sunt și speculanții care postează pe pagina de Facebook a evenimentului, unde doritorii sunt ademeniți cu prețuri care pornesc de la 500 de lei, pentru un bilet, și ajung la 1000 de lei pentru două tichete valabile duminica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.