Bittman are amantă clujeancă! Liliana Ştefan le-a urat deja „Casă de Piatră”!

Clujencele întorc privirile multor bărbaţi. Şi, încă, ce mai bărbaţi. Marina Popescu a este de câteva zile pe prima pagină a tabloidelor din toată ţara datorită presupusei legături cu Dan Bittman. Cu toate că ea face tot posibilul să infirme speculaţiile, toata ţara o recunoaşte deja drept amanta lui Bittman.

Marina Popescu este o tânără în vârstă de 25 ani, doctor stomatolog, ce activează la două cabinete stomatologice din Cluj-Napoca. Cu toate că este o fată deşteaptă, muncitoare, Marina pune foarte mult accent pe felul în care arată. Din acest motiv şi-a tunat sânii cu două implanturi micuţe şi drăguţe şi de atunci nu ratează nicio ocazie să realizeze pictoriale sexy, pe care ulterior să le posteze pe site-uri de socializare.

Sexy doctoriţa i-a sucit minţile lui Bittman, astfel că acesta a uitat de casă, de prietenă, de copii şi de diverse alte valori morale. Cântăreţul, se presupune că s-a distrat pe cinste la Arad, cu bruneta focoasă, publicaţia Ciao! susţinând cu tărie că cei doi ar fi împărţit chiar şi o cameră de hotel. Se presupune că amorezii sunt împreună de peste un an. Marina, însă, infirmă toate speculaţiile, „Nu există aşa ceva…Ce pot să zic eu? Nici măcar nu îl cunosc…”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.