Blue Air va opera zboruri de la Cluj-Napoca spre Timișoara și Iași începând de azi

Compania aeriană Blue Air anunță că începând de astăzi, 1 octombrie, va începe operarea de curse interne între Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

blue air

Odată cu sezonul de iarnă 2016, Blue Air îşi va stabili baza operaţională pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, în prezent operând de pe aeroport trei destinaţii regulate – Bucureşti Otopeni, Dublin, Liverpool, iar din 16 decembrie 2016, acestora li se va adăuga şi destinaţia Birmingham.

Mai mult decât atât, începând cu anul 2017, compania aeriană Blue Air va demara zboruri interne şi internaţionale de pe Aeroportul Internaţional Cluj spre: Constanţa din 27 aprilie, Londra Luton din 26 martie, Larnaca din 9 aprilie, Nisa din 10 aprilie şi Hamburg din 3 iunie 2017, ajungându-se astfel la nu mai puţin de 11 destinaţii operate de compania aeriană Blue Air, de pe baza sa de la Cluj-Napoca.

„Noile zboruri interne vor conecta trei din cele mai importante oraşe şi regiuni ale României. Nu pot decât să felicit compania aeriană Blue Air pentru demararea acestor zboruri de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj şi pentru stabilirea unei baze operaţionale la Cluj, lucru care va servi cu siguranţă la dezvoltarea relaţiilor turistice şi economice dintre aceste judeţe”, a precizat Alin Tișe, președinte CJ Cluj.

„Ne bucură faptul că putem oferi tuturor pasagerilor cele mai bune conexiuni de zbor. Aceste noi rute interne vor spori accesibilitatea pasagerilor dinafara ariei de acoperire, la serviciile de transport aerian disponibile de pe Aeroportul Internațional ‘Avram Iancu’ Cluj, iar cele 5 noi destinații anunțate pentru anul 2017 vor contribui la extinderea și dezvoltarea rețelei de rute existentă, Blue Air operând astfel 11 destinații de pe aeroport”, a declarat David Ciceo, directorul aeroportului clujean.

De pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj vor fi operate 17 noi destinaţii regulate în perioada 2016-2017, ajungându-se la un total de 41 zboruri regulate spre 18 ţări din Europa şi Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete vă rugăm accesaţi: https://www.blueairweb.com/.

zbouri-cluj-iasi-timisoara-blue-air

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.