Boc: „Clujenii trebuie să aibă acces la servicii de calitate. Și în cartiere, nu doar în centru”

Primarul Emil Boc a declarat că municipalitatea clujeană pune foarte mare accent pe calitatea vieții, iar clujenii trebuie să aibă acces la servicii de calitate atât în cartiere, cât și în centrul orașului.

Edilul clujean a declarat că una dintre prioritățile administrației locale va fi reabilitarea tuturor blocurilor de locuințe.

„Clujenii trebuie să aibă acces la servicii de calitate. În proporție de 77% clujenii locuiesc la bloc în Cluj-Napoca, astfel că reabilitarea în continuare a tuturor blocurilor de locuințe reprezintă pentru noi o prioritate majoră. Și din perspectiva reducerii cheltuielilor la factură și din perspectiva cum arată, iar acasă omul să meargă cu plăcere, să aibă punct gospodăresc civilizat, un loc de parcare prin desființarea garajelor, să aibă un loc civilizat și modern. Să aibă un pic de verdeață în preajma blocului și să aibă un centru de cartier de care să se bucure.

De altfel și centrele noi de cartier care se creează, în Sopor de exemplu, să aibă aceeași dimensiune de calitate a vieții. Și asta trebuie existinsă și în zona metropolitană, la Florești, la Gilău, la Baciu, Apahida. În toată această zonă avem o gândire unitară de păstrarea a calității vieții, de a avea școală sau grădiniță și până la a împiedica construcții haotice care să pericliteze și transportul și calitatea vieții sau să crească poluarea, până la infrastructură modernă”, a mai declarat Emil Boc in emisiunea online ZIUA LIVE.

Despre finalizarea proiectului La Terenuri în 2021

„Categoric da, se va termina în 2021, după datele pe care le am astăzi. 2021, septembrie, este termenul de finalizare. Am făcut ieri o vizită și la șantierul de la parkingul Hașdeu, care e gata în proporție de 98%, trebuia să fie gata pe 14 decembrie, nu este 100% finalizat, intră în penalități de întârziere, dar nu sunt întârzieri majore„, a dat asigurări primarul Boc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.