Boc il sustine pe Klaus Iohannis la Prezidentiale!

emil bocPrimarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, si-a aratat sustinerea fata de preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, „pare a fi candidatul PNL şi PDL” la prezidenţiale şi că acesta porneşte „cu prima şansă” în alegeri. Edilul a mai precizat ca il sustine „cu toată convingerea”, potrivit MEDIAFAX.

Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, ar fi o variantă mai bună pentru Preşedinţie decât Crin Antonescu, Emil Boc a răspuns că Iohannis porneşte cu un start bun, „cu un beneficiu de imagine, cu o experienţă de primar, cu imaginea unui om serios care ce a spus a făcut”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Crin Antonescu a luat o decizie înţeleaptă de a nu mai candida la Preşedinţie. Iohannis porneşte cu prima şansă, dacă îşi va consolida drumul pe care se află acum, îl va bate pe Ponta la prezidenţiale. Totul depinde de cum va evolua de acum înainte şi eu cred că pleacă cu un start bun, cu un beneficiu de imagine, cu o experienţă de primar, cu imaginea unui om serios care ce a spus a făcut şi care cred că va prinde la români. Ponta are de astăzi un adversar redutabil. Astăzi, cel mai probabil, Iohannis pare a fi candidatul PNL şi PDL la prezidenţiale şi spun cu o şansă mare de a câştiga alegerile dacă îşi urmează parcursul de până acum”, a spus Boc. El s-a declarat bucuros de faptul că un primar ar putea fi candidat la Preşedinţie, pentru că primar general a fost şi actualul preşedinte, Traian Băsescu.

Boc a declarat ca se implica categoric in campania electorala a lui Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.