Boc: Mărginean nu m-a informat că intenţionează să deschidă procedura de insolvenţă

Emil BocPrimarul municipiului Cluj-Napoca a fost prezent în această seară, în direct, la Realitatea TV Cluj, unde a discutat, printre altele, şi de soarta Universităţii Cluj. Acesta a ţinut să precizeze, încă o dată, că este preocupat de găsirea de soluţii pentru ieşirea din criză a clubului.

Edilul a anunţat că, pe lângă Alexandrion Grup, mai sunt şi alţi investitori care şi-au manifestat interesul de a achiziţiona pachetul majoritar al Universităţii, dar se aşteaptă clarificarea situaţiei acţionaratului actual.

„Brandul Universităţii, ca proprietate, e al Clujului, al Primăriei. Dacă se va declanşa procedura de insolvenţă, noi vom riposta juridic foarte dur, invocând faptul că nu şi-au respectat obligaţiile de a menţine Universitatea. Eu am discutat cu Mărginean, el m-a tot asigurat că avem investitori, discutăm cu ei şi vom găsi o soluţie, dar nu m-a informat că  Nu l-am cunoscut pe Walter, nu am fost la negocieri, nu puteam nici eu, nici domnul Apostu care a fost la acea vreme primar să intuiască ce se va întâmpla cu Walter în timp. Nici eu, în calitate prim-ministru, nici Sorin Apostu nu i-am făcut niciun fel de promisiune pentru că legile sunt foarte clare”, a declarat Emil Boc la Realitatea TV Cluj.

Dacă Curtea de Apel Cluj va decide să admită cererea de insolvenţă a Universităţii, Emil Boc a fost foarte ferm. „Mă voi consulta cu colegii din Consiliul Local şi voi propune declanşarea unui război juridic pentru preluarea brandului şi a palmaresului, precum şi ruperea contractului pe care îl are, deocamdată, Walter pentru utilizarea brandului”, a declarat edilul.

„Eu voi discuta cu toţi cei care doresc binele Universităţii Cluj, nu voi evita vorbesc şi cu Walter dacă va fi nevoie, şi cu Mărginean, să găsim o soluţie”, a încheiat Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.