Victorie în primul amical din 2017 pentru „U” Cluj

Universitatea Cluj a câștigat primul meci de pregătire din 2017, scor 2-0, cu divizionara a patra CSM Hunedoara, disputat în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, în fața a circa 200 de fani care au creat o atmosferă demnă de prima ligă.

Golurile „studenților” au fost semnate de Lemac (’42) și Potcoavă (’90), ambele pe finalul primei, respectiv a doua reprize. Hunedorenii au avut un penalty în minutul 2 al meciului, dar Mercurean a izbit bara.

Fanii au aprins torțe și au făcut atmosferă în Parcul Babeș.

Sursa foto: facebook.com/FCUCluj

Tehnicianul Marius Popescu a testat mai mulți jucători și două formule de joc pe parcursul celor două reprize.

„U” Cluj în prima repriză: Pop – Budăcan, Abrudan, Ionescu, Manu – Rogozan, Giurgiu – Takacs, Haţiegan, Salcău – Lemac

„U” Cluj în a doua repriză: Rus (Man) – Potcoavă, Fizeşan, Irimie, Hîmpea – Fodor, Budin – Costea, Popescu, Moşuți – Pintea.

Universitatea va juca următorul amical miercuri, 8 februarie, de la ora 12:00, cu Unirea Jucu, tot în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Un fost jucător a revenit la „U” Cluj

Fundașul Rareș Takacs a revenit la Universitatea, după ce a evoluat ultima dată pentru divizionara a doua Olimpia Satu Mare. Acesta s-a întors la formația pentru care a bifat 19 partide pe prima scenă a fotbalului românesc, în sezoanele 2012-2013 și 2013-2014, timp în care a reușit două „assist-uri”.

„Am revenit la ‘U’ Cluj, un club care și-a trasat un proiect serios, pe durata mai multor ani, cu promovări succesive până în Liga I. Vreau să ajut această echipă să fie din nou sus, acolo unde îi este locul. Am încredere că ne vom îndeplini obiectivele”, a declarat Takacs pentru site-ul clubului.

Foto: Cristian Cosma

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.