Toni Conceicao speră la calificarea în grupele Europa League după umilinţa cu Dudelange

Tehnicianul CFR-ului, Antonio Conceicao, este optimist înaintea returului din play-off-ul Europa League şi speră la calificarea în grupe, după ce echipa sa a fost învinsă, scor 2-0, de campioana Luxemburgului, Dudelange.

Înaintea de returul cu Dudelange, CFR o va înfrunta, în deplasare, pe Gaz Metan Mediaş duminică, 26 august, de la ora 18:00, în etapa a 6-a a Ligii I.

Portughezul a explicat şi eşecul drastic din Europa și le-a cerut jucătorilor să fie mai concentraţi înaintea partidei cu Gaz Metan.

„Așa este fotbalul, atunci când câștigăm trebuie să învățăm să ne controlăm emoțiile și la fel trebuie să facem și atunci când pierdem. Am vorbit cu jucătorii, trebuie să pregătim meciul cu Gaz Metan. Am avut doar o zi de recuperare, vom vedea cum vom construi lotul.

Moralul trebuie să fie la un nivel foarte înalt, trebuie să fim pozitivi și să credem în continuare că ne putem califica. Din păcate, la meciul tur nu ne-am concentrat și tocmai de asta am pierdut. Nu e ușor să joci din trei în trei zile pentru că e greu să ne recuperă. Cred că dacă suntem concentrați și jucăm la un nivel înalt ne putem califica.

Din păcate nu avem doar o problemă fizică, ci și una mentală. E greu să fim concentrați, din punct de vedere emoțional trebuie să fie focusați la joc, au fost triști, le-a fost rușine. Cred că acasă noi o să fim mai puternici, ar fi important să reușim să ne calficăm pentru fotbalul românesc.

Nu cred că vor mai fi transferuri. Avem 26-27 de jucători în lot și cred că nu va mai veni nimeni. E important meciul de mâine, însă trebuie să gândim în perspectivă, să pregătim meciul de joi pentru că în campionat putem recupera punctele, dar dacă pierdem cu Dudelange suntem out din Europa. E posibil să lăsăm jucători în afara lotului tocmai în perspectiva meciului cu Dudelange”, a declarat tehnicianul campioanei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.