Filmul „Un prinț și jumătate”, premieră de gală la Cinema Victoria!

Cinematograful Victoria din Cluj-Napoca va găzdui vineri, 14 septembrie, de la ora 20:00, premiera de gală a filmului „Un prinţ şi jumătate”, în prezenţa Anei Lungu şi a actorilor Iris Spiridon, Marius Manole şi László Mátray.

Scenariul filmului Un prinț și jumătate, scris de Ana Lungu împreună cu Iris Spiridon, spune povestea a trei prieteni ajunși la vârsta adultă și care nu reușesc, din diverse motive, să își întemeieze fiecare o familie. Ca o soluție împotriva singurătății, Iris, Marius și Istvan aleg, pentru moment, să locuiască împreună într-un apartament închiriat în București. Echilibrul – deja sensibil – al universului celor trei este năruit atunci când Iris se îndrăgostește de un scriitor maghiar născut în Transilvania. Gelozia, sentimentul de abandon, nesiguranța, frica de respingere îşi fac drumul în familia celor trei, iar “familia fericită” este în pericol de a se destrăma.

Protagoniștii filmului Un prinț și jumătate sunt actorii: Iris Spiridon, Marius Manole, István Téglás, László Mátray, Emilian Oprea, George Gâdei, Răzvan Krem Alexe. Alături de ei, apar în roluri episodice: regizorul de teatru, Radu Afrim și coregraful Răzvan Mazilu.

Biletele se pot achiziţiona de la Cinema Victoria (B-dul Eroilor nr.51, Cluj-Napoca).

Trailerul oficial al filmului poate fi vizionat mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.