Înfrâgere la limită pentru „U” Cluj cu CSM Bistrița, la Sala Polivalentă!

Handbalistele Universității Cluj au fost învinse la un gol diferență, scor 24-25 (16-14), de formația CSM Bistrița, sâmbătă, 4 februarie, în Sala Polivalentă, în cadrul etapei a 16-a a Ligii Naționale.

Foto © Silviu Cristea

Clujencele pregătite de Florentin Pera au controlat prima repriză și s-au aflat în permanență la conducere pe tabelă, intrând la vestiare cu un avantaj de două puncte. După pauză, fostul portar al Universității Cluj, Ana Maria Măzărean, acum la Bistrița, a avut câteva intervenții providențiale în fața fostelor sale copechipiere, parând o serie de șuturi și menținându-și poarta intactă la reluările lui Puiu, Laslo și Vălean.

CSM a gestionat finalul de meci mult mai bine și a reușit să înscrie la ultima fază și astfel să plece cu toate punctele de la Cluj, egalând la puncte Universitatea în clasament, ambele echipe au câte 15 puncte.

Cristina Laslo a fost cea mai bună marcate de la „U” Cluj, cu 8 goluri, urmată de Vălean (4), Puiu (4), Tetean (3), Chintoan (2), Dindiligan (1), Popa (1), Boian (1).

De la CSM Bistrița experimentata clujeancă Oana Chirilă a înscris de 11 ori în poarta alb-negrelor.

În urma acestui rezultat, „U” Cluj ocupă locul 8 în Liga Națională.

Următorul joc pentru „studente” va avea loc în 14 februarie, în deplasare, la Slobozia. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.