Bolt Food Awards 2024: Bolt premiază restaurantele de top din București și Cluj-Napoca

Bolt Food premiază restaurantele de top din București și Cluj, în cadrul ediției Bolt Food Awards 2024. Restaurantele nominalizate sunt alese pe baza unor criterii predefinite, iar premiile sunt acordate în urma preferințelor exprimate de către utilizatorii Bolt Food. 

Bolt Food Awards este o campanie internațională de recunoaștere a restaurantelor partenere Bolt Food, atât pentru merite gastronomice, cât și pentru rolul pe care acestea îl joacă în comunitățile lor. Campania se desfășoară în țările și orașele în care Bolt Food este prezent cu serviciile sale de cel puțin un an. Astfel, în România, anul acesta, pentru concurs s-au calificat restaurantele din București și Cluj-Napoca.

Numele câștigătorilor din cele două orașe, clasificate în funcție de criteriile definite de Bolt Food.

Categorie premiuCriteriu de selecțieCâștigătorBucureștiCâștigătorCluj-Napoca
Loved by Localsrestaurantul cu cel mai mare ratingGattini PastaIL FORNO
Midnight Munchiesmâncare delicioasă pentru miezul nopțiiShaormeria C&ATasty
Rising Starrestaurant lansat în ultimii doi ani, creștere a comenzilor într-un timp scurtOld Shanghai RestaurantAccapulco Food Lounge
Worth the Walkrestaurant care a câștigat o popularitate uriașă într-un timp scurtChopstixBig Belly
Treat Yourselffine diningYoshiSushi Master
Best Value for Moneymâncare bună la prețuri accesibileCiorbărieRosa
Green Choicecea mai ecologică abordareRainbowlsNutriento
The King of Comfort Foodrestaurant local care a reușit să aducă produse noi pe piațăBurger KingIrish Music & Pub
Early Birdmic-dejun pentru o zi grozavăBoutique du PainDOT – Brunch House
Lunchtime Favouriterestaurantul preferat pentru masa de prânzPep & PepperNoodle Pack

Bianca Dumitru, Country Manager Bolt Food România, a declarat: „Premiile Bolt Food au devenit deja tradiție și reprezintă modul nostru de a ne arăta recunoștința față de eforturile și implicarea de care dau dovadă restaurantele partenere, de la modul în care prepară delicioasele feluri de mâncare la calitatea serviciilor pe care le oferă. Ca în fiecare an, am evaluat participanții pe baza unor criterii predefinite, precum numărul și calitatea comenzilor sau rating-ul general exprimat de utilizatorii Bolt Food. Felicitări tuturor câștigătorilor, le mulțumim pentru dedicare și dorința de a oferi servicii de calitate comunităților din care fac parte!”.

Bolt Food, serviciul de livrare de mâncare, este prezent în șapte orașe din România – București, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Craiova și Brașov – urmând ca altele noi să fie anunțate pe parcursul acestui an.

Pentru a comanda mâncare, utilizatorul trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store, Google Play sau HUAWEI AppGallery, unde poate vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație. 

Mai multe detalii și fotografii sunt disponibile în articolul de pe blog-ul Bolt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.