Bonus de 30 de euro pentru cei care aleg să îşi porteze numărul în Vodafone

Vodafone România, cel de-al doilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, oferă un bonus de 30 de euro la achiziţionarea unui telefon pentru cei care aleg să îşi porteze numărul la ei în reţea.

vodafone

Oferta este valabilă pentru clienții care portează un abonament de voce și încheie un contract nou, pe 2 ani, cu abonamentele Mega Național și Mega. Oferta este disponibilă numai în magazinele și la distribuitorii autorizați Vodafone, iar valoarea reducerii variază în funcție de abonamentul ales, conține TVA, și este maximă și egală cu prețul telefonului în cazul în care prețul este mai mic de 30 EUR.

Pentru a-ţi porta numărul tau de telefon în reţeaua Vodafone, trebuie să completezi cererea de portare în oricare din locațiile Vodafone. După completarea cererii vei primi, la cererea ta, un SIM cu un număr de telefon temporar, pe care îl vei putea folosi până la portarea numărului tău.

După finalizarea portării, numărul temporar va fi înlocuit automat cu numărul tău, pe care îl portezi la Vodafone.

Un exemplu de ofertă care să îţi aducă un telefon gratis este la achiziţionarea unui smartphone Samsung Star 3 împreună cu abonamentul Mega Naţional de 8 euro pe lună, încheiat pe o perioadă de doi ani.

Tot gratuit îţi poţi achiziţiona Sony Xperia Miro, Samsung Galaxy Y, Nokia Asha 300 şi BlackBerry Curve 9320.

În plus clienţii care se portează primesc şi minute nelimitate cu un număr de telefon din reţea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.