Botezul primului tău copil are nevoie de o petrecere cu ursitoare

Una dintre tradițiile românești și nu numai la un botez, indiferent dacă petrecerea e organizată acasă sau la un restaurant, este prezența unor ursitoare, pornind de la tradiția străveche în care zânele soseau în casa micuțului la 3 sau 7 zile după venirea pe lume a acestui pentru a-i stabili destinul. Tradiția continuă și în ziua de azi, iar părinții nu renunță la ea, ba chiar apelează la firme specializate pentru a organiza o petrecere pe cinste cu cele mai frumoase ursitoare, care să învie și să ducă mai departe aceste datini străbune din moși strămoși.

Ursitoarele aduc în seara botezului un crâmpei de basm împletit cu tradiții strămoșești și accente moderne, iar petrecerea botezului va fi un eveniment memorabil și de neuitat pentru cei din jur.

Ursitoarele de lux vor crea o atmosferă specială și vor încânta audiența, atât pe cei mici cât și pe cei mari în egală măsură, transformând petrecerea de botez într-o veritabilă călătorie într-o lume de basm, a poveștilor cu prinți, prințese și zâne fermecate, în lumea tradițiilor și a destinului, vestind bebelușului venit pe lune viață lungă și împlinită, multă sănătate, înțelepciune și putere în noua viață pe care o va avea.

Pentru cei care nu sunt la curent cu această tradiție a ursitoarelor, întregul spectacol este realizat de o echipă de animatori petreceri copii cu mare experiență și este bazat pe o poveste frumos creată, cu un fir narativ care începe din vremuri demult apuse și poposește în prezent, pătrunzând astfel în tainele viitorului pentru a-i crea destinul „vedetei” principale. De regula, o trupă de ursitoare este format din 3, 4, 5 sau 6 ursitoare, care povestesc, urează și cântă tuturor celor prezenți cele mai frumoase și calde gânduri, prevestind o soartă blândă și plină de armonie pentre bebeluș.

Atmosfera și spectacolul creat este în perfectă armonie cu locația și evenimentul în sine, iar experiența ursitoarelor și a întregii echipe din spatele acestui spectacol contribuie decisiv la pregătirea celor mai potrivite elemente și obiecte de utilizat pe parcursul show-ului, care au condus la crearea de texte personalizate, foarte ușor adaptabile oricărei situații și eveniment.

Nu renuntați la tradiții pentru că ele sunt frumoase și merită trăite, iar cu siguranța tradiția ursitoarelor trebuie să facă parte din petrecerea de botez a proaspătului dumneavoastră copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.