3 idei de camasi barbatesti de colectie

Atunci cand un barbat va dori sa emane prestanta si seriozitate, prima lui alegere vestimentara vor fi camasile. Acestea vor fi luate in considerare chiar si atunci cand domnii au nevoie de un strop de eleganta, dar vor sa se simta si confortabili in acelasi timp. 

IMG_256

Camasile au cucerit barbatii din intreaga lume, aceste piese esentiale ale garderobei lor fiind exact articolul de care ei au nevoie pentru a-si exprima personalitatea, starea de spirit si eul masculin.

Si multe dintre aceste camasi babati sunt considerate inclusiv piese de colectie, datorita versatilitatii si a nenumaratelor ocazii cu caree aceastea ajung sa fie purtate, fie datorita stilului aparte, greu de gasit la orice colt. 

3 idei de camasi barbatesti de colectie

Una dintre piesele cele mai iubite si cele mai des intalnite in colectia unui barbat sunt nimeni altele decat camasile uni, acele camasi basic intr-o singura culoare, de regula albe sau negre. Aceste camasi sunt alegerea primara indiferent de situatie si ofera barbatului toate elementele de care el are nevoie pentru a pasi increzator in multime sau la lucru. Sunt extrem de versatile si niciodata nu vor fi prea mult sau prea putin pentru o tinuta. Astfel, versatilitatea acestor camasi le urca in topul favoritelor si al pieselor de colectie.

IMG_256

Alt stil de camasi foarte apreciat de catre domni sunt camasile florale de la felanto.com . Sunt acele camasi care exprima viata, fericire si libertate, acele camasi la care deseori barbatii apeleaa pentru a-si scoate in evidenta stilul extravagant si jucaus, cat si starea de bine. Camasile florale sunt to mai cautate de catre domnii de toate varstele, ele fiind ideale pentru sezonul cald.

Iar cele mai deosebite camasi de colectie sunt considerate cele cu imprimeuri atipice. Putem vorbi aici de o croiala distincta camasilor clasice, de acele camasi inspirate din diferite culturi ale tarilor din intreaga lume. Vorbim de camasi cu detalii unicate, pri intermediul carora barbatii vor iesi in evidenta in cazul unor evenimente speciale sau a unor petreceri tematice. 

In concluzie, camasile barbatesti sunt articole unicate, placute si confortabile pentru orice barbat. Existenta unor masti de colectie in viata barbatilor de pretutindeni sporeste increderea de sine, curajul si prestanta pe care acestia o pot emana fara efort. 

IMG_256

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.