Unde ne vom putea petrece noaptea de REVELION 2018 în Cluj?

Fie că veţi alege să petreceţi noaptea dintre ani acasă, la un restaurant, într-un club, în centrul oraşului sau veţi pleca din ţară, aceasta seară reprezintă una specială pentru toată lumea, una în care familiile şi prietenii se reunesc şi trec pragul noului an împreună.

Ne aflăm la început de decembrie, luna cadourilor şi a magiei sărbătorilor de iarnă, totul în jur începe să sclipească, oraşul se îmbracă în haine de sărbătoare, iar pe reţelele sociale au început deja să curgă ofertele pentru revelion ale restaurantelor şi cluburilor clujene.

Dacă sunteţi în pană de idei şi nu v-aţi hotărât încă ce să faceţi în ultima noapte a anului, eClujeanul.ro a strâns pentru voi cele mai interesante oferte pentru a vă face alegerea puţin mai uşoară.

Revelion 2018 la Fabrica de Bere URSUS sau EUPHORIA MUSIC HALL

Cei care vor alege să treacă în noul al la Fabrica de Bere URSUS de pe Calea Mănăştur vor trebui să scoată din buzunar 250 lei / persoană pentru meniu, care include şampania de la miezul nopţii şi un voucher de 100 lei pentru băuturi. Plata se va face doar integral. Rezervările se fac în locațiile Euphoria Music Hall, Fabrica de Bere Ursus sau Euphoria Biergarten.

Revelion 2018 la Euphoria Music Hall

Dacă veţi alege să petreceţi în club, Euphoria Music Hall vă aşteaptă cu o ofertă de 150 lei / persoană pentru noaptea de Revelion 2018, care include șampania de la miezul nopții și voucher de 100 de lei pentru băuturi. Plata se va integral.

Revelion 2018 la Euphoria Biergarten

Restaurantul Euphoria Biergarten vă aşteaptă la petrecerea din noaptea dintre ani cu un meniu format din aperitive, salate, fel principal şi desert. Preţul este de 250 lei / persoană şi include şampania de la miezul nopţii şi un voucher de 100 lei pentru băuturi.

Revelion 2018 la BRICKS

Restaurantul BRICKS îi aşteaptă pe clujeni cu o masă festivă pe cinste şi open bar,, dar şi un concert susţinut de Aminda şi DJ Rareş. Nu va lipsi focul de artificii, tombola cu premii şi multe alte surprize. Preţul este de 470 lei de persoană, iar pentru grupuri mai mari de 6 preţul este 440 lei / persoană.

Rezervarea este fermă în baza voucher-ului de 200 de lei achitat online pe bilete.ro) sau la restaurant. Plata integrală se face în seara de revelion, la Bricks.

REVELION 2018 la CRUSH WINE BAR

Crush Wine Bar vă aşteaptă cu un meniu variat de mâncare pentru noaptea de revelion din acest an, din care nu lipseşte bufetul rece, bufet cald şi open bar. Preţul este de 350 lei / persoană, iar aici puteţi vedea ce conţine meniul. Rezervările se pot face la numărul de telefon: 0733968344.

REVELION 2018 la restaurantul AROMA

Dacă vreţi să petreceţi noaptea dintre ani deasupra Clujului, AROMA vă aşteaptă o ofertă de revelion atractivă, meniu gourmet, open bar şi un concert live al trupei Incognito. Preţul este 400 lei / persoană.

Revelion 2018 la Napoca 15

Restaurantul Napoca 15 organizează şi în acest an o petrecere de revelion pe cinste pentru maxim 60 de persoane, iar meniul de persoană este 275 lei şi poate fi văzut aici. Rezervări: 0264.590655 sau 0730.083883.

Revelion 2018 la Golden Tulip Ana Dome

Hotelul Golden Tulip Ana Dome vă invită să luaţi parte la petrecerea de Revelion la stardarde de 4 stele, din care nu vor lipsi muzica live (Gentiana & Band), DJ, mirror photobooth, tombola şi multe alte surprize. Preţul este de 399 lei / persoană, iar rezervările se pot face la numărul 026454000 sau pe email la [email protected]

Revelion 2018 la Restaurant Livada

Livada te aşteaptă şi în acest an să petreci noaptea dintre ani într-un cadru elegant şi cu un meniu extrem de variat, la preţul de 390 lei / persoană. Distracţia muzicală va fi asigurată de un DJ profesionist. Meniul poate fi văzut AICI.

Revelion 2018 la Grand Hotel Napoca

Hotelul Napoca vă aşteaptă şi în acest an cu un program atractiv pentru noaptea de revelion, iar atmosfera va fi întreţinută de Ionut Koblicska and Corina, Fratii Spanu, Mihaela Grindean, trupa Play si grupul Martisorul. Preţul este de 300 lei/persoană, iar pentru a face o rezervare puteţi apela la numerele de telefon: 0733 410 172 / 0264 580 715 sau poţi veni direct la hotel.

Revelion 2018 la Grand Hotel Italia

Hotelul de cinci stele vă aşteaptă la petrecerea de revelion într-o atmoferă luxuriantă, cu Open Bar, meniu servit şi un concert Tavi Colen Band şi DJ Project, precum şi un impresionant foc de artificii. Preţul este de 430 lei / persoană.

Revelion 2018 la Cluj NOA

Dacă vreţi să vă simţiţi ca un star de cinema în noaptea dintre ani, clubul NOA vă aşteaptă la un revelion în stil hollywoodian si veţi avea şansa să câştigaţi unul dintre cele 2 iPhone X, 1 VOUCHER de 3.000 lei (consumatie la Club NOA), 2 VOUCHERE de 1.000 lei fiecare (consumatie la Club NOA) sau 3 sticle de şampanie.

În momentul acesta sunt disponibile urmatoarele pachete:

1. Intrare FĂRĂ rezervare la masă:

● Costul este de 100 lei / persoană – reprezentând valoarea biletului de intrare. Costul biletului include o cupă de Șampanie (prosecco) pentru fiecare plătitor.

2. Intrare CU rezervare la masă:

● PACHET PLATINIUM 380 lei / persoană include:
– accesul în club NOA – 100 lei
– masa rezervată în zona VIP
– card de consumație de 280 lei / pers.
– welcome drink
– un platou gustare rece / 4 persoane
– un platou delicii dulci / 4 persoane
– snacks bar

● PACHET GOLD 280 lei / persoană include:

– accesul în club NOA – 100 lei
– masa rezervată în zona bar stage, insulă
– card de consumație de 180 lei / pers.
– welcome drink
– un platou gustare rece / 4 persoane
– un platou delicii dulci / 4 persoane
– snacks bar

● PACHET SILVER 200 lei / persoană include:

– accesul în club – 100 lei
– masa rezervată în zona ringului de dans
– card de consumație de 100 lei / pers.
– welcome drink
– snacks bar

Rezervarea la masă se face pentru minim 4 persoane.

Mai multe detalii aici.

Revelion 2018 la After Eight – Cocktail Club

Clubul clujean After Eight vă aşteaptă şi în acest an să păşiţi în noul an pe muzica electrizantă şi o atmosferă de senzaţie împreună cu DJ Dark şi Mc Shuthy. Intrare cu rezervare la masă: locuri limitate, biletele se achiziționează în prealabil. Doar plata în avans reprezintă siguranța rezervării.

Costul biletului este 65 lei / persoană și include intrarea din data de 31.12 respectiv la petrecerea din 01.01.

Mai multe detalii şi rezervări AICI.

Revelion 2018 la CHIOS Social Lounge

CHIOS Social Lounge vă aşteaptă să petreceţi o noapte de revelion extravagantă pe malul lacului din Parcul Central, cu un concert live al trupei Royal Avenue și beat-urile electrizante marca Dj Boddo. Preţul este 585 lei / persoană. Mai multe detalii AICI.

Revelion 2018 la Revolution Club

Dacă vrei să ai parte de un an nou de-a dreptul Revoluționar, eşti aşteptat împreună cu gașca de prieteni să petreceţi o seară memorabilă. Cele mai bune oferte, un staff prietenos, multă șampanie, totul pe o muzică vibrantă, vor fi cheia unei nopți de neuitat!

Oferta este următoarea:

– voucher de 50 lei pentru diferite sortimente de băuturi (Long Drinks, Non Alcoholic Cocktails, Wine&Sparkling Wine, Shoters, Cocktails, Bere, Răcoritoare)
– bufet suedez
– prăjituri savuroase
– șampanie din partea casei la ora 00:00

Preț: 150 lei early bird (până în 20 decembrie 2017)
170 lei pret normal

Se va plăti un avans de 50 lei/pers pentru a confirma rezervările făcute. Plata se va face la locatia clubului.

Pentru mai multe informații și REZERVĂRI:
Telefon: 0749428113

Revelion 2018 la Londoner Pub

Londoner Pub (Emile Zola nr. 5) vă aşteaptă şi în acest an să treceţi pragul noului an, cu un preţ de 130 lei (Early bird), în care intră paharul de şampanie de la miezul nopţii şi trei vouchere pentru trei băuturi. Pentru rezervări apelaţi numărul de telefon 0727779607. Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Revelion 2018 la Casa TIFF

Noaptea dintre ani la Casa TIFF include bufet suedez cu gustări reci, fel principal și desert, dar şi o băutură de bun venit, totul la preţul de 200 lei / persoană. Meniul detaliat poate fi văzut AICI.

Pentru orice informații și rezervări ne găsiți la: 0770113316.

Revelion 2018 la CARO CLUB

Clubul Caro din Piaţa Muzeului vă aşteaptă să faceţi trecerea în noul an cu un meniu de bufet suedez, preparat de bază şi desert, în care veţi beneficia de un spumant din partea casei, iar băuturile vor cuprinde întreaga varietate, în limita unor vouchere de 90 lei / persoană.

Preţul total al meniului este de 250 lei / persoană.

Revelion 2018 la Charlie

Charlie vă aşteaptă cu meniu extravagant şi într-o atmosferă elegantă în noaptea dinte ani, cu un concert live al trupei Calling Memphis + DJ, la preţul de 300 lei până în 15 decembrie, în care intră un pahar de prosecco la miezul nopţii şi meniul, care poate fi văzut detaliat AICI.

Revelion 2018 la SunGarden Resort

Resortul SunGarden din Poiana Cerbului, comuna Baciu, vă aşteaptă să petreceţi noaptea dintre ani pe ritmuri disco, alături de trupa Arpy Zip Band. Nu vor lipsi preparatele culinare de excepţie şi surprizele pregătite de organizatori, iar preţul este 399 lei / persoană. Se asigură şi transport gratuit până la resort. Mai multe pe pagina evenimentului.

Revelion 2018 la Bistro Ballroom Center

Bistro Casă de Piatră îi aşteaptă şi în acest an pe clujeni să petreacă un revelion de neuitat la Bistro Ballroom Center, din care nu lipseşte o super-tombolă cu 3 maşini SMART şi un program artistic oferit de Pavel Măginean, DJ Ovidiu Rusu şi Mc. Rubin. Preţul este de 250 lei / persoană. Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Revelion 2018 la Che Guevara Social Pub

Petrecerea din noaptea dintre ani la Che Guevara Social Pub va fi fără limite, la preţul de 245 lei / persoană. Info & rezervări: 0737 300 300 / [email protected] Meniul de mâncare şi băutură poate fi văzut AICI.

Revelion 2018 la /FORM SPACE

Pretul de intrare la /FORM SPACE în noaptea dintre ani este de 59 lei şi nu include consumaţie. Biletele pot fi achiziţionate prin iabilet.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.