Înfrângere categorică pentru baschetbalistele lui „U” Cluj în faţa Braşovului

Echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj a suferit un eşec drastic sâmbătă, 2 decembrie, în Sala Polivalentă, împotriva formaţiei CSU Braşov, scor 70-80 (19-21 / 14-16 / 19-20 / 18-23), într-o partidă care a contat pentru etapa a 8-a a Ligii Naţionale.

Braşovencele au controlat meciul de la un capăt la celălalt şi s-au aflat în permanenţă la conducere pe tabelă. Chiar dacă avantajul în favoarea oaspetelor nu a fost unul prea mare, elevele pregătite de Dragan Petricevic au încercat să întoarcă rezultatul, dar în zadar, defensiva Braşovului a jucat la parametri maximi şi a funcţionat foarte bine.

Avantajul la pauza mare în favoarea echipei braşovene a fost de patru puncte (33-37), iar în partea a doua a crescut treptat până la zece puncte.

Cea mai bună marcatoare din tabăra lui „U” Cluj a fost Leslie Vorpahl, cu 19 puncte, urmată de Radoslava Bachvarova (14), Amanda Thompson (12), Aida Kalusic (10), Theairra Taylor (10), Irina Parau (3) şi Ioana Ghizila (2).

În următoarea etapă, „U” Cluj va juca în deplasare pe terenul campioanei ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, sâmbătă, 9 decembrie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.