Brandul NISSA s-a extins în rețeaua IULIUS cu două noi magazine, la Cluj-Napoca și Suceava (P)

NISSA, brandul românesc cu o tradiție de peste 28 de ani, foarte apreciat de femeile rafinate și încrezătoare, și-a dezvoltat prezența în rețeaua națională Iulius Mall cu două noi locații. Recent, creațiile vestimentare ale retailerului autohton sunt expuse în Iulius Mall Cluj-Napoca și Iulius Mall Suceava.

Rețeaua Iulius Mall este în continuă conectare cu tendințele fashion și cu așteptările clienților privind experiența de shopping. Recent, în portofoliul său s-a extins brandul cu rădăcini românești NISSA, cu două noi locații, în Iulius Mall Cluj-Napoca (70 mp) și Iulius Mall Suceava (80 mp).

Dedicat femeilor cu stil, NISSA este definiția rafinamentului, indiferent de piesele din garderobă, de la rochii de zi și de seară, topuri, fuste, pantaloni, salopete, până la costume de baie, loungewear, dar și genți, încălțăminte și accesorii. Materiale de calitate, siluete clasice și modele contemporane ready-to-wear sunt accentele pe care se croiesc colecțiile NISSA, răspunzând așteptărilor femeii actuale, fashion forward.

Acordăm o importanță deosebită încurajării și susținerii antreprenoriatului românesc. Ne bucură și apreciem parteneriatele cu branduri autohtone, care au curajul și viziunea de a oferi plus-valoare, alături de rețelele internaționale. Extindem, astfel, în proiectele Iulius Mall din Cluj-Napoca și Suceava binecunoscuta rețea de fashion NISSA, care este deja prezentă și în ansamblurile mixed-use Palas Iași și Iulius Town Timișoara. Proiectele Iulius sunt poli de atracție la nivel regional în materie de fashion și timp liber, o legătură între un public cu o apetență ridicată pentru nou și brandurile care setează trendurile”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Brandul NISSA a fost fondat în 1993, o afacere de familie creată pentru a face fiecare femeie fericită. Brandul continuă să evolueze, fiind prezent în capitalele internaționale ale modei – New York, Moscova, Londra și Milano, prezentând colecțiile buyerilor în cadrul Fashion Week.

Colecțiile NISSA pot fi găsite în cele 15 magazine NISSA situate în România, precum și în SUA, Irlanda, Anglia, Polonia, Rusia și Orientul Mijlociu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.