Un bărbat a murit după ce s-a prăbuşit de la 12 metri de pe Autostrada Transilvania

Un bărbat a murit sâmbătă dimineaţă, după ce a căzut de pe un pod de la o înălţime de 12 m, între cele două sensuri de mers ale Autostrăzii Transilvania, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani, din judeţul Bihor, a decedat după ce a căzut de pe un pod de la o înălţime de 12 m, între cele două sensuri de mers ale Autostrăzii Transilvania, în zona localităţii Sănduleşti, în jurul orei 04.50.

A fost realizat accesul la victimă de către echipajul Serviciului Mobil de Urgență Reanimare Descarcerare (SMURD), pe o porţiune de 300 m de teren accidentat, pentru manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul bărbatului. Potrivit sursei citate, bărbatul încerca să îşi repare maşina care s-a defectat, în zona localităţii Sănduleşti.

„Din primele informaţii rezultă că bărbatului care i se stricase autoturismul pe timpul nopţii a solicitat asistenţă, iar în momentul în care soseau echipajele de specialitate a vrut să treacă de pe un sens pe altul, fără să realizeze că există un gol între cele două sensuri de mers”, a menţionat ISU Cluj.

„Conform primelor informații, pe autostrada Gilău – Turda, în zona localității Săndulești, un conducător auto a rămas cu mașina și cu remorca defectă. Au fost trimiși în zonă cei de la Administrația Drumurilor care au mers pe sensul Turda – Gilău pentru a-l ajuta la semnalizarea remorcii, care era trasă pe banda a doua pe direcția Gilău – Turda.

Conducătorul auto a intenționat să meargă de pe sensul său pe celălalt sens al autostrăzii la reprezentanții de la drumuri, moment în care a alunecat și a căzut în gol sub viaduct , între cele două sensuri fiind spațiu gol. Acesta a căzut de la înălțime și a decedat.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 04:50, când vizibilitatea era redusă. A fost înregistrat un dosar penal pentru ucidere din culpă. În cadrul acestui dosar se vor face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul bărbatului. Bărbatul locuia în Oradea”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.