Bucharest Rebels a câştigat finala ROBOWL 2014

Formaţia gazdă Timişoara 89ers a pierdut marea finală a Campionatului Naţional de Fotbal American, disputată pe „Dan Păltinişanu”, fiind învinsă de Bucharest Rebels cu scorul de 18-12.

bucharest rebels finala robowl 2014
foto: Ora de Timis

„Rebelii” din Capitală au început în forță finala, marcând un touchdown la prima acțiune a partidei, prin Topolescu, ratând conversia, astfel că scorul a rămas 6-0. Bucureştenii, care sunt cea mai veche echipă românească de fotbal american, a reuşit un al doilea touchdown prin Cojanu, conversia a fost ratată și de data aceasta, astfel că scorul a rămas 12-0.

Timşorenii au redus din diferenţă cu un touchdown reuşit de Hanno Heinrich, conversia fiind ratată şi de această dată (12-6).

Sfertul doi și trei au fost lipsite de puncte, însă 89ers nu a cedat şi a mai înscris un touchdown care a adus egalarea la 12 puncte, tot prin Heinrich. Gazdele au sperat la o victorie, însă Rebels a marcat un al treilea touchdown, prin Zamfir, iar trofeul ROBOWL 2014 a plecat spre Bucureşti.

„Cluj Crusaders” a câştigat, sâmbătă, 5 iulie, finală mică CNFA 2014, după ce a învins formaţia Bucharest Warrios cu scorul de 42-6 (28-0). Clujenii pregătiţi de Rafael Ruiz au pierdut semifinala cu Rebels, disputată pe 21 iunie, cu scorul de 14-28, după ce la pauză se aflau în avantaj (8-6).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.