Jazz in the Park, la final! Festivalul cu vreme bună şi muzică de calitate s-a încheiat

Cea de-a doua ediţie a festivalului Jazz in the Park s-a încheiat duminică, 6 iulie, cu un concert a trupei clujene de rock alternativ Les Elephants Bizarres şi o prestaţie foarte bună a lui Melanie Pain la Opera Maghiară.

Ultima zi cu muzică de calitate pe aleile Parcului Central a fost deschisă de trupa Loungerie II, fiind urmată de trupa MARA & Kult Studio & Artists, iar ultima trupă care a urcat pe scenă a fost Les Elephantes Bizarres, o trupă formată în Cluj-Napoca, extrem de apreciată şi cu mulţi fani, alcătuită din Mihai Marin, Nae, Claudiu (tobe), Sofian (saxofon şi backing vocal), Jeanov (chitară şi backing vocal), Ati de Chile (percuţie) şi Ştefan (vocalist).

Trupa Les Elephants Bizarres pe scena Jazz in the Park 2014

Câteva instantanee din ultima zi a Jazz in the Park. Pentru mai multe fotografii accesaţi ACEST LINK.

jazz in the park 2014_2

jazz in the park 6

jazz in the park 2014

loungerie II
Trupa Loungerie II la Jazz in the Park
trupa mara jazz in the park2
Trupa MARA

trupa mara jazz in the park

La fel ca şi în primele două zile, mii de oameni au luat cu asalt aleile parcului, zonele pentru hamace şi picnic. Familii cu copii, bunici însoţiţi de nepoţi, cupluri de îndrăgostiţi şi biciclişti s-au relaxat pe iarba din Parcul Central într-o după amiază călduroasă de duminică.

Concertul lui Melanie Pain de la Opera Maghiară din Cluj-Napoca a fost un succes, spun organizatorii. Solista vocală a trupei Nouvelle Vague a fost aplaudată la scenă deschisă, majoritatea celor prezenţi cunoşteau melodiile şi piesele acesteia.

jazz in the park4

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.