Bugetele pentru programul RABLA CLASIC și RABLA PLUS vor fi suplimentate

Administraţia Fondului pentru Mediu informează că vor fi suplimentate bugetele Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus vor fi suplimentate cu câte 200 de milioane de lei fiecare.

Astfel, „Rabla Plus” va primi buget suplimentar din 21 august, iar „Rabla Clasic” din 28 august. Bugetul ambelor programe va fi suplimentat cu câte 200 de milioane de lei.

Potrivit AFM, valoarea alocată Programului Rabla Plus, în anul 2020, a fost de 200 de milioane de lei, în timp ce pentru anul în curs bugetul este triplu, respectiv 600 de milioane de lei, rezultând astfel un buget total aferent anilor 2020 şi 2021 de 800 de milioane de lei.

De asemenea, pentru Programul Rabla Clasic, ritmul înscrierilor s-a menţinut crescut, ceea ce a condus la alocarea de noi sume. Pentru acest program, valoarea alocată în anul 2020 a fost de 405 milioane de lei, iar în anul 2021, ca urmare a acestei suplimentări, bugetul alocat este de 640 de milioane de lei.

Dispoziţiile de suplimentare a sumelor alocate în anul 2021 cu câte 200 de milioane de lei a celor două programe începând cu 21 august pentru Programul Rabla Plus, respectiv începând cu 28 august pentru Programul Rabla Clasic sunt publicate pe site-ul AFM.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.