„Bunicuța 007” a prins trei hoți de buzunare în timp ce operau furtul unui portofel într-un autobuz. VIDEO

Trei hoți de buzunare au fost surprinși în flagrant de o bunicuță curajoasă în timp ce încercau să îi fure portmoneul unei tinere intr-un mijloc de transport în comun din Cluj-Napoca, notează jurnalistul Ion Novăcescu pe blogul său.

hoti de buzunare autobuz 35 cluj

Incidentul s-a petrecut în autobuzul 35, marți, 17 februarie. Bunicuța vigilentă a anulat tentiva celor trei hoți de buzunare de a o jefui, a reușit să iasă din încercuirea lor și s-a plasat într-un loc protejat de unde i-a surprins pe cei trei în timp ce încercau să opereze furtul portmoneului unei tinere.

Curajoasa bunicuță a luat atitudine și a avertizat-o pe tânără că a fost victima unui furt, moment în care unui dintre hoți a aruncat portmoneul jos, recuperat ulterior de tânără. Cei trei hoți s-au năpustit asupra bătrânei, dar aceasta nu s-a lăsat intimidată de ei.

Restul călătorilor au luat atitudine și i-au cerut șoferului autobuzului să nu deschidă ușile până la sosirea poliției, lucru care s-a și întâmplat. Șoferul a oprit în următoarea stație, a blocat ușile și a sunat la 112. Acesta nu s-a lăsat impresionat de rugămințile celor trei hoți de a deschide ușile pentru a scăpa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.