DE COLECȚIE. O filmare cu îndrăgitul Lulu de la o nuntă din anul 1987 – VIDEO

Un clujean a încărcat pe un grup de Facebook o înregistrare unică, de colecție, de la nunta părinților lui, la care și-a făcut apariția și îndrăgitul Lulu, decedat în anul 2006.

iosif covaci lulu

Înregistrarea pe care o prezentăm, în premieră, a fost realizată în data de 1 martie 1987, la complexul Big din Mănăștur.

Pe numele real Iosif Covaci, Lulu obișnuia să își facă apariția de multe ori la nunți, unde le oferea cadouri mirilor și le aducea zâmbetul pe buze invitaților. Era cunoscut în tot Clujul, șoferii de autobuze opreau în plină stradă pentru a se urca Lulu, iar bucătăresele de la restaurantele din oraș îl serveau tot timpul cu cafea.

Două dintre cele mai celebre vorbe ale lui erau: „Mă, ceacanăule!” și, „Dă-mi un leu de tri!!!”.

„Dumnezeu sa il odihneasca, a fost si la nunta noastra la restaurant la Fortuna si ne-a cântat și nouă. Soției i-a dăruit o păpușă în cărucior și mie o șampanie. Tot respectul pentru domnul Gocan care a avut grijă de el. Respect pentru LULU”, comentează un clujean.

„Un alt clujean a rememorat o întâmplare amuzantă cu Lulu. „Țin minte când trăia Lulu, mereu când venea în spatele blocului voia să mă pupe și mereu fugeam de el :))). Dumnezeu să-l odihnească, a scris Alex.

Filmarea poate fi văzută AICI.

Dumnezeu să-l ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.