Bursa Generală a Locurilor de Muncă, vineri, la Sala Polivalentă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj anunță organizarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă, vineri, 24 aprilie 2015, în intervalul orar 09:00 – 13:00, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, str. Uzinei Electrice, FN, intrarea principala, holul etajului 1.

locuri-de-munca-somaj

Bursa Generala a Locurilor de Munca este una dintre masurile active implementate de catre A.J.O.F.M. Cluj, care vine, atat in sprijinul angajatorilor, oferindu-le posibilitatea recrutarii si selectarii personalului adecvat specificului activitatii pe care o desfasoara, cat si in sprijinul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, oferindu-le oportunitatea de alege din oferta de locuri de munca existenta sau de a se reorienta profesional, accesul fiind liber tuturor celor interesati.

Asadar, evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, fie ca sunt sau nu in evidentele agentiei de ocupare si isi propune cresterea gradului de ocupare prin punerea in legatura a cererii cu oferta de pe piata muncii.

La aceasta actiune, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj va avea alaturi un numar de aproximativ 40 de angajatori din judetul Cluj, care vor oferi in total aproximativ 2000 de locuri de munca, astfel: posturi pentru persoane cu studii superioare, cu studii postliceale, cu studii liceale medii, posturi pentru absolventi ai scolilor profesionale, pentru absolventi din randul persoanelor cu dizabilitati, dar si pentru muncitori necalificati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.