C.C. Catch, la ediţia a cincea de We Love Retro în Cluj „Anii 80 au însemnat o trăire specială în inima mea”

Una dintre cele mai aşteptate artiste la Cluj a generaţiei muzicii care a făcut furori în anii 80-90, C.C. Catch, pe numele ei real Caroline Catherine Müller, a susţinut în această după-amiază, o conferinţă de presă înaintea concertului pe care îl va susţine pe scena ediţiei a cincea de We Love Retro, la Sala Polivalentă, alături de cei doi dansatori care o însoţesc.

Conferinţa a început la ora 14:30, în sala de conferinţe de la Platinia, iar artista de origine olandezo-germană a răspuns, punctual, întrebărilor jurnaliştilor prezenţi. Ea a vorbit despre viaţa ei, despre cât de recunoscătoare este pentru tot ce are pentru milioane de fani pe care îi are în întreaga lume şi despre cât de importantă este iubirea.

„Suntem foarte bucuroşi să fim aici în oraşul vostru minunat. Este o onoare să fiu aici. Oficial moda anilor 80 s-a întors. Am primit un email de la cineva din Londra care mi-a spus că anii 80 au revenit. Nu credeam că voi mai vedea această zi. Pentru mine a fost glamour, au fost petreceri, a fost o perioadă nemaipomenită. A fost ceva special la anii 80 – energia – şi cred că din această cauză muzica aceea este foarte populară şi astăzi. Şi aşa cum vedem în lume, mulţi artişti revin pe scenă şi performează muzica anilor 80, ceea ce este uimitor, iar acest lucru se datorează, în special, fanilor noştri, care sunt foarte loiali. Anii 80 sunt o trăire specială în inima mea”, a declarat artista C.C. Catch.

„Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi. Mă simt binecuvântată că atât de mulţi fani îmi iubesc muzica”

„Nu am nicio reţetă să fiu sinceră, nu sunt o persoană foarte sportivă, am încercat să fac puţin box totuşi şi am mai făcut câteva exerciţii din când în când, dar cu călătoriile dese este greu să menţii o rutină. Încerc să mănânc sănătos şi îmi trăiesc viaţa normal, nu o iau prea în serios, pentru că dacă o iei prea în serios îţi va lipsi. Pentru mine această perioadă este cea mai bună din viaţa mea, simt că viaţa mea este abia la început. Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi. Mă simt extrem de bine şi de binecuvântată că atât de mulţi fani din întreaga lume îmi iubesc muzica”, a mai precizat artista.

„Sunt foarte multe piese bune, este foarte greu pentru mine să aleg una favorită. Ascult orice gen muzical, de la clasică, pop, rock, îmi place orice fel de muzică. Michael Jackson a fost uimitor, muzica lui este uimitoare şi astăzi, iar piesele lui sunt foarte puternice. O piesă de a lui m-a făcut să mă uit la mine în oglindă şi m-a făcut să mă schimb radical în ultimii ani. Este foarte important să fii tu însuţi. Este foarte uşor să te laşi afectat de tot ce se întâmplă în jurul tău şi este foarte important să vezi bunătatea din lume şi iubirea decât toate lucrurile negative. Pentru mine este o binecuvântare să văd cât de iubită sunt”, a mai spus CC Catch.

Întrebată cum arată o zi normală din viaţa ei, artista a replicat, cu zâmbetul pe buze, că nu îi place să facă nimic. Îmi place să dorm, îmi place să mă plimb foarte mult şi petrec foarte mult timp în casă. Iubesc să fiu în casa mea, în grădina mea şi mă bucur de linişte.

Citesc în special cărţi de spiritualitate, pentru că acolo este inima mea departe de muzică. Am citit foarte multe cărţi, dar ideea e că adevărul despre cine eşti se află în inima ta şi doar tu cunoşti drumul, nimeni altcineva”.

Despre mâncarea preferată şi băuturi

„Sunt vegetariană, îmi place sushi-ul, îmi place apa, ceaiul. La capitolul alcool este şampania rose, dar trec prin perioade lungi în care nu beau deloc alcool, depinde de cum mă simt”, a spus cântăreaţa.

Ea a declarat că s-a simţit special la concertul pe care l-a susţinut în Baia Mare în 2015, menţionând că ceva s-a schimbat după acea zi. „Acel concert va fi pentru totdeauna în inima mea. Energia a fost incredibilă. Momentul a fost memorabil”, a susţinut aceasta.

La finalul conferinţei, CC Catch a oferit autografe şi şi-a făcut fotografii cu cei prezenţi, între care şi doi fani înrăiţi care au venit din ţară purtând tricouri cu fotografiei ei şi mesajul „CC Catch & Friends”.

VIDEO © eClujeanul.ro

C.C. Catch va urca pe scena We Love Retro de la ora 23:30 şi va performa circa 45 de minute, conform programului oferit de organizatori.

Ediţia a 5-a a evenimentului We Love Retro va începe la ora 21 şi se va încheia târziu în noapte. Vor urca pe scenă EAST 17, MASTERBOY, N-TRANCE, CC CATCH, N&D, DJ Lupaşcu şi Brooklyin Bounce DJ.

Foto © Gábor István

One thought on “C.C. Catch, la ediţia a cincea de We Love Retro în Cluj „Anii 80 au însemnat o trăire specială în inima mea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.