Clubul de noapte Flying Circus se va redeschide într-o nouă locație din centrul Clujului

Cu o tradiție de 11 ani pe scena clubbing-ului clujean, celebrul local de noapte Flying Circus Pub și-a găsit o nouă „casă”, a treia până acum, după ce a „migrat” de pe strada Iuliu Maniu, pe Str. Universității, iar acum va funcționa într-o altă zonă, dar tot în plin centrul municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, proprietarii localului Flying Circus vor muta vestitul local în Piața Unirii nr. 21, lângă fostul local Janis și în același spațiu unde a mai funcționat Spatiu Music Pub.

„E 2021. A mai trecut un an. Noi am împlinit 11 (ani). Anul trecut pe vremea asta, în 10 septembrie, la 10 (ani), postam logo’ul împachetat ieșind din vechea locație, pentru că 2020 și criza sanitară. A fost o aniversare tristă dar tot am rămas cu gândul la o nouă locație și planuri pentru eventuri viitoare.

A trecut anul (finally), am împlinit 11 și iată-l pe logo’ul nostru cum intră fericit în noua locație, iar noi (Yay!) Vești bune: ne pregătim încet și sigur să REDESCHIDEM!

Până la urmă, ceva noroc tot a fost și cu 2020-ul ăsta că ne-a dat timp să dăm puțin în spate, să ieșim din vâltoarea activităților, să privim în ansamblu la cei 11 ani ai noștri și să ne dăm seama ce ne place, ce ne încânta, ce vrem de la FC 3.0.

Concluzia sună cam așa: fără compromisuri când vine vorba de oameni, muzică și locație. Cine mai ține minte cum era Flying Circus mai demult: Muzică, Scări Abrupte, Bar k lumea, zâmbete la intrare, dar cel mai important, Oamenii pe care ai ocazia să în întâlnești. O să le regăsiți pe toate în FC 3.0.

Ne REVEDEM!”, a fost anunțul celor de la Flying Circus pe Facebook.

Momentan reprezentanții Flying nu au anunțat o dată pentru redeschiderea barului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.