Cabană distrusă de un incendiu în Băișoara – FOTO

Pompierii de la ISU Cluj au intervenit cu două autospeciale în această noapte pentru a stinge flăcările care au cuprins o cabană din localitatea Moara de Pădure, comuna aBăişoara, judeţul Cluj.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 24.00, iar în momentul sosirii salvatorilor la locul evenimentului, acoperișul ardea în totalitate, precum și un perete lateral al parterului.

S-a intervenit pentru lichidarea focarelor incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative, timp de mai bine de 4 ore, reușind să se evite propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. O autospecială a rămas pentru supravegherea zonei și după finalizarea intervenției.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar focul a distrus acoperișul și bunurile din mansarda cabanei, precum și un perete lateral cu o suprafață de cca 30mp.

Cercetările preliminare au dus la concluzia că totul a pornit de la o defecțiune a coșului pentru evacuarea fumului de la șemineul care încălzea cabana, anunţă ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.