Cabană distrusă de un incendiu în Băișoara – FOTO

Pompierii de la ISU Cluj au intervenit cu două autospeciale în această noapte pentru a stinge flăcările care au cuprins o cabană din localitatea Moara de Pădure, comuna aBăişoara, judeţul Cluj.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 24.00, iar în momentul sosirii salvatorilor la locul evenimentului, acoperișul ardea în totalitate, precum și un perete lateral al parterului.

S-a intervenit pentru lichidarea focarelor incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative, timp de mai bine de 4 ore, reușind să se evite propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. O autospecială a rămas pentru supravegherea zonei și după finalizarea intervenției.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar focul a distrus acoperișul și bunurile din mansarda cabanei, precum și un perete lateral cu o suprafață de cca 30mp.

Cercetările preliminare au dus la concluzia că totul a pornit de la o defecțiune a coșului pentru evacuarea fumului de la șemineul care încălzea cabana, anunţă ISU Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.