Călin Nemeș, campion național la Sarituri peste Obstacole

Baza hipică „Virgil Bărbuceanu” din Piatra Neamț a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute, 11-14 august, competițiile ecvestre de sărituri peste obstacole Cupa „TCE 3 Brazi” – In memoriam „Culiță Tărâță„, Trofeul „Virgil Bărbuceanu” și finala Campionatului Național de Sărituri peste Obstacole la categoriile E, D, C, B.

calin nemes

Călin Nemeș, legitimat la secția de echitație din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj, a obținut alături de calul Cleopatra titlul de campion național la proba de Nivel D. Călărețul nostru a obținut rezultate deosebite și cu Eros, cu care a câștigat Trofeul „Virgil Bărbuceanu”, medalia de bronz la Nivel C și un loc V la Nivel D.

„Dorința noastră să ajungem pe podium s-a materializat obținând cu Nemeș Călin și cei doi cai clasări pe podium. A fost o concurență mare, parcursuri tehnice grele, dar pe care le-am depășit cu bine. În același timp, a fost și o verificare pentru următoarele două concursuri foarte importante pentru noi”, a declarat Tudor Ciplea, antrenorul secției de echitație a Universității Cluj.

Sportivii secției ecvestre a CS „U” vor participa în perioada următoare la un Turneu Internațional de Sărituri peste Obstacole, în perioada 25-28 august, și la Balcaniada de Sărituri peste Obstacole, 1-4 septembrie, ambele competiții fiind găzduite de Clubul Regatul Cailor, din Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu. Campionatul Balcanic are loc în ţara noastră după 20 de ani de absenţă, iar la eveniment și-au anunțat prezența peste 300 de sportivi şi delegaţii din ţările Balcanice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.