Călin Popescu Tăriceanu, noul președinte al Senatului!

Călin Popescu Tăriceanu a fost ales în funcţia de preşedinte al Senatului, obţinând 93 de voturi. Candidatul Marius Obreja (propus de PNL) a întrunit 45 de voturi „pentru” şi 108 voturi „împotrivă”, iar Dumitru Oprea (propus de PDL), 15 voturi „pentru” şi 133 de voturi „împotrivă”. Alte patru voturi au fost anulate.

calin popescu tariceanu

Tăriceanu a anunţat, la începutul şedinţei, că în urma demisiei sale din PNL va activa în continuare ca independent.

Noul preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a prezentat, luni, în plen, obiectivele pe care le va urmări la şefia Senatului, precizând că va încerca să fie un preşedinte corect, echilibrat şi echidistant, dar şi implicat, care nu va asista pasiv la ceea ce se întâmplă în societate, informează Mediafax.

„Voi încerca să fiu un preşedinte corect, echilibrat şi echidistant, implicat. Nu voi asista pasiv la ce se întâmplă în societate şi în politică”, a spus Tăriceanu, adăugând că rolul Senatului nu trebuie să fie doar legislativ, ci să aibă şi rol de dezbatere şi de garant al democraţiei şi statului de drept, a spus acesta.

Călin Popescu Tăriceanu a mai spus că va milita pentru cele patru libertăţi fundamentale, pe baza cărora s-a construit Uniunea Europenă şi pe o societate bazată pe modelul social european.

One thought on “Călin Popescu Tăriceanu, noul președinte al Senatului!

  1. Ruşinea naţională poartă un nou nume, Călin Popescu-Tăriceanu, ce evidenţiează mediocritatea omului, fiind alături de Victor Ponta – „dottore” PSD şi ciuma roşie (PSD-UNPR-PC, beneficiarul unui sistem perpetuat încă din perioada comunistă, în care de altfel astfel de personaje propovăduiau cu cerbicie marxism-leninismul. Trebuie să înceteze minciuna, dezinformarea şi manipularea tov. Victor Ponta – „dottore” PSD şi a ciumei roşii (PSD-UNPR-PC)! Să vă fie ruşine! Politica „attack dog” (câine de atac) de a irita, de a băga băţul prin gard, a ciumei roşii (PSD-UNPR-PC) nu poate păcali decat pe proşti… P.N.L. şi d-l Crin Antonescu au dat dovadă de verticalitate, corectitudine şi onestitate. Sper să-i țină!
    De ce au minţit şi mint cu nerușinare jegul Guvernului de la Bucureşti, Victor Ponta – „dottore” PSD şi ciuma roşie (PSD-UNPR-PC?Năravul prost din fire n-are lecuire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.