Călin Stoia, doi ani cu suspendare pentru trafic de influenţă!

Tribunalul Cluj-Napoca a decis sentinţa pentru omul de afaceri clujean, Călin Stoia: doi ani cu suspendare pentru trafic de influenţă. În această perioadă el trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Cluj, ori de câte ori este chemat, să anunţe orice schimbare de domiciliu, să anunţe şi să justifice schimbarea locului de muncă.

Călin Stoia a fost trimis în judecată în luna decembrie sub acuzaţia de trafic de influenţă, într-un dosar din care mai face parte şi fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, arestat şi el. Procurorii spun că Stoia i-a promis unui om de afaceri că poate obţine sume de bani din fondul de rezervă al Guvernului pentru o comună din judeţul Vâlcea. În schimbul acestei tranzacţii, clujeanul urma să primească 10%, adică 100.000 de euro.

La pronunţarea sentinţei nu a fost prezent nici Stoia, nici avocaţii lui, dar poate fi atacată în termen de 10 zile la Curtea de Apel Cluj. Stoia trebuie să plătească cheltuieli de judecată către statul român de 850 lei.

Sursa: Ziua de Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.