Clujeanul Lorand Soares Szasz si canadianul Brian Tracy au publicat o carte despre succesul „made in Romania”

Trainerul clujean Lorand Soares-Szasz a publicat, impreuna cu unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori si traineri din lume, Brian Tracy, cartea „Drumul tau catre succes”, care cuprinde 12 pasi pragmatici pentru o viata implinita, adaptata la specificul psihosocial al publicului roman.

lorandbrian

Lucrarea, publicata la Editura Publica, reprezinta o sinteza a zeci de ani de experienţa la cel mai inalt nivel acumulata de antreprenorul canadian Brian Tracy in toata lumea, combinata cu pragmatismul si aplicabilitatea la mentalitatea si conditiile din Romania, venite din partea lui Loránd Soares Szász.

„Am 33 de ani si abia acum cred ca am inteles cu adevarat ca drumul catre succes e diferit pentru fiecare dintre noi. Am inteles ca nu functioneaza intr-o comunitate iesita dintr-un aspru comunism, in care sa taci si sa te supui era varianta corecta de a trai. ‘Drumul tau catre succes’ este o carte pentru fiecare dintre noi, atat pentru cei care am invatat sa tacem cand am fi spus ce credem, cat si pentru cei care am invatat ca cerul e intotdeauna albastru si iarba verde, ca o greseala te izoleaza sau ca un loc de munca bine platit, stabil si cochet e tot ce ti-ai putea dori. Este un ghid pentru cei care nu accepta ceea ce societatea le ofera ca fiind ‘corect’, ci vor sa incerce pe propria piele, vor sa gandeasca traznit, sa traiasca fara teama de esec pentru ca inteleg ca esecul este parte din lectia vietii”, a declarat Lorand Soares Szasz.

„Sunt foarte fericit ca am putut sa scriu aceasta carte cu prietenul meu, Lorand. Mi-am concentrat cele mai bune cunostinte in aceasta carte, iar Lorand a venit cu abordarea lui practica asupra pietei romanesti pentru a o face mai folositoare”, spune Brian Tracy.

La lansarea cartii, din 20 aprilie 2016, au vorbit Bogdan Ungureanu, director executiv al Editurii Publica si Andreea Pistritu Managing Partner al agentiei ArboMedia. „Autorii vorbesc cu o sinceritate fantastica despre greselile pe care le-au facut si cu o modestie care tradeaza drumul greu pe care l-au parcurs ca sa ajunga aici”, a spus si Andreea Pistritiu.

Parteneriatul dintre Lorand Soares Szasz si Brian Tracy continua si pe viitor, Brian urmand sa vina in Romania, la invitatia lui Lorand, pentru a sustine un mini-MBA de business.

Loránd Soares Szász este unul dintre cei mai apreciati traineri romani – a fost desemnat, de doua ori consecutiv, cel mai bun speaker din Romania in cadrul Business Days. Loránd inspira mii de oameni in fiecare luna la seminariile si workshopurile sale, dar si online, pe Facebook si pe blog, in cadrul unei comunitati de peste 190 000 de membri.

Brian Tracy este presedinte si CEO al Brian Tracy International, o companie specializata in trainingul si dezvoltarea indivizilor si a companiilor. A oferit consultanta unui numar de peste 1000 de companii si, in calitate de speaker si leader de seminarii, vorbeste anual unui numar de peste 250 000 de oameni. Este autorul a multor bestselleruri traduse in 42 de limbi de circulatie internationala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.