Ionuț Rusu, director BT Arena: „În primăvara acestui an putem atinge 4 milioane de vizitatori”. Scena NOSTALGIA de la UNTOLD, în martie, la Sala Polivalentă

Directorul BT Arena, Ionuț Rusu, a realizat bilanțul evenimentelor pe anul 2019 a celei mai mari săli polivalente din România, investițiile care vor fi realizate pentru dotarea arenei , dar și evenimentele care se vor desfășura în 2020.

„A fost un an foarte bun, în care am avut aproape 1 milion de spectatori și estimăm că în primăvara a anului acesta putem atinge cifra de 4 milioane de vizitatori. Practic, în 4 ani am avut de 8 ori populația Clujului vizitatori la Sala Polivalentă.

În prima parte a anului l-am avut pe Andre Rieu, a fost un eveniment reușit, care a avut loc pe 4 zile, nu ne-am așteptat la patru zile ci la două. A fost foarte greu de convins pentru că ei de obicei merg în Capitale. Au fost 32.000 de bilete vândute, un real succes. Chiar m-a sunat managerul lui Andre Rieu și mi-a spus că atunci când a deschis platforma online eventim a crezut că s-a stricat când a văzut atât de multe bilete vândute. Au fost doi ani de muncă din partea mea și a colegilor mei. La anul va reveni din nou și sperăm să facem o tradiție și să vină din doi în doi ani la Cluj.

Am avut o cupă mondială de gimnastică ritmică, un eveniment de o frumuesețe sportivă incredibilă, un sport foarte grațios. La fel publicul a îndrăgit și a venit în număr foarte mare la acest eveniment. Anul 2021 vom avea mai multe evenimente sportive”, a declarat Rusu la Radio Cluj.

Despre eșecul evenimentului Kings on Ice – Organizatorul a returnat banii din bilete și a acționat în judecată firma din Ungaria care a gestionat gheața

„Noi ca sală polivalentă nu organizăm evenimentele artistice, noi doar facem lobby, există firme private care organizează evenimentele, noi doar închiriem sala.

A fost un eveniment neplăcut, pe care l-am mai găzduit în trecut de două ori și a fost un real succes. Partea neplăcută a fost că au așteptat până vine lumea la sală și atunci s-a anunțat că va fi amânat. A fost un aparat care s-a stricat, dar trebuia comunicat din timp acest lucru. A fost aceeași firmă din Ungaria care a montat gheața și la primele două ediții. Organizatorul evenimentului a returnat biletele și a dat în judecată firma din Ungaria pentru recuperarea prejudiciului„, a mai precizat Ionuț Rusu.

Modernizări la BT Arena

„În fiecare an ne propunem să venim cu ceva nou și dorim să investim în continuare în tehnologie. Vom mai adăuga un spațiu în plus de leduri la etajul doi, o investiție de circa 175.000 de euro. Anul trecut am obținut un profit de 500.000 euro, care merge direct în contul societății”, a precizat directorul Sălii Polivalente.

Evenimente 2020 – NOSTALGIA, concert în luna martie la BT Arena.

„Sperăm să fie la fel de multe ca și cele din 2019, în februarie avem meci de Fed Cup și meciul de baschet

Celebra scenă Nostalgia de la UNTOLD se transformă într-un concert la BT Arena, care va avea loc în luna martie a acestui an. Avem foarte multe evenimente care sunt în pregătire”, a încheiat Rusu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.