Camionul „Magnum Gold ?!” cu prima înghețată aurie din lume a ajuns la Cluj!

Inghetata Magnum GoldÎn acest weekend, timp de două zile, sâmbătă şi duminică, clujenii vor avea parte de o surpriză dulce și răcoroasă: celebra înghețata Magnum Gold ?! de la Algida va ajunge în Cluj Napoca. Faimosul camion ce a fost furat și recuperat în luna mai și care conținea prețioasa înghețată se va opri pentru 2 zile la Iulius Mall.

Vizitatorii vor avea acces la comoara din camionul Magnum Gold ?! în intervalul orar 14.00-22.00 și vor fi invitați să se înscrie în aplicația online lansată pe pagina de Facebook Magnum. Doar acum pasionații de înghețată pot achiziționa și pentru acasă delicioasa Magnum Gold ?! profitând de o promoție greu de refuzat, valabilă doar în perioada evenimentului.

Prima înghețată aurie din lume, Magnum Gold?! este prețioasă ca aurul și gustoasă ca orice alt sortiment de Magnum. Noul sortiment este o combinație delicioasă de vanilie de Madagascar și caramel cu sare de mare, învelite într-o crustă de ciocolată crocantă de culoarea aurului pur. O adevărată comoară, noul Magnum Gold este un prilej de răsfăț pentru toți cei care urmăresc să-și împlinească plăcerile în viață, la fel de rafinate precum aurul.

Pentru a celebra lansarea acestui prețios sortiment de înghețată, Magnum împreună cu actorul Benicio Del Toro, câștigător al premiilor Oscar și Globul de Aur și regizorul hollywoodian Bryan Singer, a realizat un scurt metraj despre furtul a 75 de milioane de lingouri de aur, care s-au dovedit a fi înghețate Magnum Gold?!. Prezentată sub forma unui trailer pentru un film de acțiune, reclama este modalitatea perfectă prin intermediul căreia e transmis mesajul principal al celui mai nou sortiment Magnum: Magnum Gold?!, cea mai bună înghețată ce merită furată.

Povestea camionului dispărut

Pe data de 8 mai 2013 în București, în fața centrului de evenimente Biavati a dispărut un TIR ce se presupunea că transporta o comoară prețioasă, din Madagascar, chiar în timp ce organizatorii se pregăteau să o dezvăluie publicului. Pe  www.GasesteCamionul.ro, publicul era rugat să anunțe orice informație referitoare la TIR-ul dispărut. Oamenii au fost îndemnați să se implice, contribuind cu indicii, fotografii, informații despre localizarea camionului ce conținea misterioasa încărcătură, precum și deconspirând posibilii suspecți implicați în dispariția sa.

În cazul în care încărcătura va fi recuperată, organizatorii anunțau că sunt dispuși să împartă comoara cu toți cei care au trimis indicii și informații. După anchetarea a peste 3000 de suspecți și primirea a peste 150 de indicii pe www.gasestecamionul.ro,  TIR-ul a fost găsit la Iași, iar încărcătura prețioasă a constat în cea mai nouă înghețată de la Algida, Magnum Gold?!.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.