JOS PĂLĂRIA! O tânără pianistă de la Şcoala „Elf”, premiată la un concurs de prestigiu din Italia

O elevă a Şcolii „Elf” din Cluj-Napoca a fost premiată în cadrul concursului pentru tineri pianişti „Piano Talent”, desfăşurat în perioada 12-16 iunie 2013 la Milano, concurs organizat pe categorii de vârstă.

cristiana dragos roman

Cristiana Dragoş-Roman, clasa a V-a, a participat la Categoria C, categoria de vârstă 11-13 ani și deși a fost la limita inferioară a categoriei a obținut Premiul al II-lea. La această categorie au participat 24 de concurenti din Albania, Anglia, Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Elveția, Italia, Japonia, Letonia, Polonia, România, Rusia, Spania și Tunisia. Pe prima poziție s-a clasat Shitaoka Momoko (13 ani, Tokyo, Japonia).

Prestația Cristianei a fost foarte apreciată de către pianistul concertist Philippe Raskin, membru al juriului, care a venit să o felicite, în mod special, în cadrul Galei de premiere. Acesta a precizat că din punctul lui de vedere Cristiana a fost cea mai bună, prestația ei fiind ireproșabilă, luând în considerare interpretarea pieselor și mai ales calitatea sunetului. Totodată i-a adresat Cristianei invitația de a participa în Belgia, la începutul lunii decembrie, la activitățile coordonate de către dânsul.

Sincere felicitări din partea redacţiei eClujeanul.ro şi mult succes în viitoarele concursuri naţionale şi internaţionale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.