Campanie pentru „Candidatul Secret” din Florești, luată la mișto de floreșteni. „O fi Zoro sau Jack Sparrow?”

Un candidat independent-surpriză se pregătește pentru a se lupta cu Horia Șulea pentru primăria celei mai mari comune din România, Florești. Numele lui nu este cunoscut încă, dar ni se oferă o serie de detalii despre acesta prin intermediul paginii de Facebook „Candidatul Secret”.

candidatul secret floresti facebook

„Un om de 38 de ani, familist, care nu a făcut niciodată politică, care locuiește într-un bloc ca și tine, în Florești, care are aceleași probleme ca și tine. Tot ca și tine, urăște politicienii. Vancea sau Șulea au fost la fel, au mințit la fel. Amândoi i-au crezut pe tinerii ce muncesc zi de zi în Cluj-Napoca, dar locuiesc în Florești, niște fraieri ușor de prostit. Dar lucrurile se schimbă în cea mai mare comună din România. Jos Șulea? Da, dar mai bine: Jos Politicienii! Avem persoana potrivită. Candidatul Secret. Care știe cel mai bine de ce are nevoie Floreștiul. Dă LIKE la pagină, nu la acest post. Fii la curent cu tot ce spune Candidatul Secret, afla proiectele lui, caci sunt nevoile tale”, se arată în descrierea „Candidatului Secret”, pagină apreciată de 221 de ori.

Floreștenii nu cred în misteriosul „candidat secret” și s-au întrecut în glume pe seama acestei campanii-surpriză. „Asta da glumă, după clientul misterios din unele magazine apare și candidatul secret”, a scris un locuitor din Florești. „Eu stau în Florești. O fi Zoro?”, a mai scris o floreșteancă. „Poate e Jack Sparrow. Serios??? Candidatul secret??? Faza cu ‘nu a facut niciodata politica’ e cea mai tare”, este un alt comentariu ironic.

Unii floreștenii încă au încredere în Horia Șulea.Nu sunt fan PNL, dar sunt realist. Horia Şulea a făcut, face şi va face! Evoluția Floreştiului de când e dânsul primar e vizibilă şi incontestabilă. V-aş sfătui să nu vă mai pierdeți timpul. Aveți multe de făcut, probabil”, a scris un alt cetățean.

Alții sunt mai radicali și îl îndeamnă să nu fie anonim. Să mori tu, băi candidatule, că știi tu de ce avem noi nevoie. Așa au mai zis și alții ca tine. Ieși în public și asumă-ți proiecte și propuneri la primărie. Că altfel te mănâncă șobolanii înainte să vină alegerile. Sau te pregatesti si tu de vreun tun si apoi vii si spui ca ‘nu m-a pus primarul sa ma mut in Floresti’?”, a scris Lucian pe pagina „Candidatul Secret”.

„Să râdem sau să plângem? Un candidat nu poate fi secret, el trebuie să câștige încrederea oamenilor, să fie om de cuvânt , un bun gospodar (manager) și respectat în societatea în care trăiește”, a scris Cosmin.

Se anunță o campanie dificilă și aprigă pentru primăria Florești, iar Horia Șulea în mod sigur nu este cotat ca și favorit, chiar dacă se bucură de aprecierea multor floreșteni, există mulți care îl contestă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.