Campanii creative pentru clienți îndrăzneți – Metabucket (P)

metabucket logoAi o afacere și nu mai știi ce să faci pentru a o promova în mediul online? Vrei mai mulți vizitatori pe site-ul tău? Ai început să „te dai pe internet și pe facebook pentru că e la modă”, dar nu înțelegi cum funcționează Social Media? Vrei clienți mai mulți și mai generoși? Nu mai știi ce să faci ca site-ul tău să ajungă pe prima pagină în motoarele de căutare? Ei bine, toate aceste întrebări au un singur răspuns: Metabucket – agenția care se încăpățânează să demonstreze că se pot obține rezultate bune chiar și pe bani puțini.

Suntem o agenție tânără și dinamică axată exclusiv pe servicii de promovare online și optimizare SEO, apărută pe piață din dorința de a oferi clienților cele mai bune soluții pentru a crește vizibilitatea afacerii lor pe internet.

Ne propunem să fim mai mult decât o simplă agenție, ne dorim să devenim un partener de încredere la care puteți apela oricând și la orice oră atunci când aveți o problemă ce ține de mediul online.

Nu vrem să fim priviți ca pe „o altă companie care vrea să ne ia banii”, ne-ar plăcea să ne priviți ca pe un prieten.

Știm și noi cât e de dificil să crești o afacere, indiferent de domeniul de activitate, cheltuielile sunt tot mai mari, bugetele de promovare online sunt tot mai mici, iar timpul este limitat. Așa că, noi, la Metabucket, ne-am hotărât să vă întindem o mână de ajutor și să vă arătăm că putem obține rezultate pe bani mai puțini.

Vrem să avem o relație sinceră și onestă, așa că vă spunem din start că nu lucrăm scump, dar nici nu putem să o facem gratuit, din motive lesne de înțeles, avem și noi cheltuieli și nevoi firești, dar vă promitem că vom munci cu drag la proiectul dumneavoastră deoarece facem totul din pasiune. Ne place ceea ce facem, iar acest lucru se va vedea în rezultatele pe care le vom livra. La fiecare sfârșit de lună vă vom furniza un raport detaliat cu tot ceea ce am muncit la proiectul dumneavoastră, însă acest lucru nu înseamnă că pe durata unei luni vom uita să vă contactăm. Nu, nici vorbă, vrem să păstrăm legătura în permanență și să venim cu idei creative și propuneri cât mai interesante pentru a vă crește vizibilitatea în mediul online.

Așadar, dacă vreți să aveți un „prieten” care știe ce înseamnă social media și vă poate ajuta în demersul dumneavoastră de a vă crește afacerea pe internet, nu ezitați să ne trimiteți un email pe [email protected]! Dați-ne un like pe Facebook sau urmăriți-ne pe site.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.