Campioanele mondiale s-au distrat la raliuri, înaintea Trofeului Carpați! FOTO

Cele șase componente ale naționalei de handbal feminin a Braziliei, care evoluează în campionatul românesc, și-au testat abilitățile la volan. Ele au fost supravegheate de piloții de la Napoca Rally Academy, singura echipă autohtonă din Campionatul Mondial de Raliuri.

Cele patru super-vedete de la CSM Bucuresti, (Pessoa, Rodrigues, Da Silva si Cavaleiro) si colegele lor de la HCM Baia Mare (Arenhart si Dos Nascimento) s-au distrat pe cinste pe simulatoarele de conducere defensivă. Bogdan Marișca (fost campion național) și Simone Tempestini (cel mai valoros pilot roman al momentului) le-au aratat braziliencelor cum pot scăpa tefere din mașină în cazul unor derapaje necontrolate.

Vicepresedinte al FRH, fosta mare jucătoare Narcisa Lecușanu și-a făcut și ea curaj să intre în mașina de raliu deși este însărcinată.

Antrenament cu rivalele pe ritmuri latino

Deși se duelează vineri la Trofeul Carpati, româncele și braziliencele au efectuat un inedit antrenament tactic comun. Explicatia: cele doua naționale sunt pregătite de doi tehnicieni nordici, buni amici, și se pot duela în partide oficiale doar o data la câțiva ani, cu ocazia Campionatelor Mondiale si Jocurilor Olimpice. La inițiativa noul selecționer Tomas Ryde, încălzirea tricolorelor se face acum pe ritmuri latino dinamice.

Vizitate de Boc la antrenament

Primarul Clujului Emil Boc va fi prezent vineri în tribune la duelul cu Brazilia. Edilul a primit un tricou cu autografe din partea jucătoarelor și o plachetă din partea federației. În schimb, Boc le-a oferit flori fetelor și le-a urat multă baftă la Trofeul Carpați.

Romania va disputa în vară la Cluj și returul barajului pentru Mondiale cu Serbia (13 iunie).

„Avem cea mai moderna Sala Polivalenta din Estul Europei, iar clujenii sunt fini cunoscatori ai fenomenului sportive. Putem organiza asadar pe viitor cat mai multe competitii de nivel mondial” – a declarant primarul Municipiului Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.