Campionatele Naționale de Culturism și Fitness, duminică, la Casa de Cultură a Studenților

Cu ocazia celebrării a 95 de ani de existență, clubul sportiv Universitatea Cluj organizează un eveniment sportiv de referință, duminică, 28 septembrie, la Casa de Cultură a Studenților.

Începând cu ora 10:00 va avea loc competiția „Campionatele Naționale Seniori și Senioare, la Culturism, Bikini Fitness și Woman Physique”.

„Mă bucur nespus că această ediţie a Campionatelor Naţionale de Culturism şi Fitness se va desfăşura la Cluj, punctând astfel cei 95 de ani de existenţă a clubului universitar. Țin să le multumesc în mod special organizatorilor, care au făcut eforturi considerabile pentru organizarea acestui concurs, şi am toată încederea în ei. Sper ca evenimentul de duminică va reuşi să promoveze acest sport cât mai bine şi să atragă în sălile de culturism cât mai mulți tineri”, spune prof. Gabriel Toncean, președinte FRFC.

Evenimentul reunește câștigătorii celor 4 faze zonale de la nivel național și este organizat de către Federația Română de Culturism și Fitness, în parteneriat cu CS „U” Cluj.

Aproape 100 de sportivi se bat pentru medaliile de aur.

Pe scenă vor urca cei mai buni 96 de sportivi, reprezentând 34 de cluburi, dar şi sportivii medaliaţi la competiţiile internaţionale. Organizatorii se asteaptă la un număr considerabil de spectatori, iubitori ai culturismului, mai ales că valoarea sportivă a concurenților, dar și a invitaților este ridicată.

Intrarea este liberă.

culturism si fitness cluj 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.